Přestavba Lego trucku na RC
Přestavba Lego trucku na RC
Přestavuju Lego technik truck na Rc.Tenhle kamion mam už dlouho doma v poličce a když jsem nevěděl co dělat,tak mě napadlo že to přestavim na RC.Už tam je motor,převodovka z techniku(vyrobená z lega ),chybý mi jenom servo a nějakej držák na něj a připojit regl k motoru(to bude oříšek ).Doufam že se mi to při první jízdě nerozpadne .Jinak tenhle truck má dokoce diferák a rádoby hydrauliku . Vypadá to zatím takto
Omlouvam se za kvalitu fotek,focenu SE W810i
Budu rád za každou připomínku nebo okomentování. :wink:
http://www.ukazto.com/?id=1088057&klic= ... &overall=1
Omlouvam se za kvalitu fotek,focenu SE W810i
Budu rád za každou připomínku nebo okomentování. :wink:
http://www.ukazto.com/?id=1088057&klic= ... &overall=1
Re: Přestavba Lego trucku na RC
si myslím že ten motor nepude ke klasikám rc soupravám a ty motory nejsou tak drahý tak koupit celou elektro zvlášť :mrgreen: :wink:
tak mi řekni jak jinak bych tam ten motor jinak dal :? a ten motor připojim k reglu,to by neměl bejt problém 
-
Robert Seltz
- Senior člen fóra
Copak to ten připojíš v pohodě.Toho se bát nemusíš.Akorát co já sem zkoušel tak ten motor toho moc neutáhne skoro nic.A když dáš silnejší tak ti budou lítat kolečka akorát né ty gumový

MAN SX2000 8x8 (Připraven na letní sezónu 2085)
to nemá bejt žádný auto na trial,je to prostě jen tak pro zábavu
-
Robert Seltz
- Senior člen fóra
Ani po stole mi to nejelo.Musí to bejt hodně lehký aby to fungovalo.A když naložíš baterky........
já mám teda u lega takovej motor kterej bych tam asi těžko přidělával asi de na tipu njn lego a merkur jsou děsně fajne věci :mrgreen: :mrgreen: :wink: :D
ani po stole ti to nejelo jo?
¨ tak to je divný já když jsem to dal do jinýho lega a bylo to bez tý převodovky tak to uhánělo 20km/h tak že nevim co to máš za motor 
-
Robert Seltz
- Senior člen fóra
to si to měl na kabílku ne?
Pánové já bych tohle neřešil, dle mého lego patří na polici ne na RC. Už jen to pomyšlení , že kdyš někde projedu kousek špejle a tím nepatrným otřesem semi to rozpadne (pokud nepoužiju sekundové lepidlo
), semi tato myšlenka zdá šílená. Pokud se ale nudíš a vyloženě nevíš co dělat ........
Toť můj názor, možná se mýlim, a rád si vyslechnu kritiku na tato slova (třebase něco nového dovím, nebo mě někdo přesvědčí o opaku, kdo ví :wink:
Toť můj názor, možná se mýlim, a rád si vyslechnu kritiku na tato slova (třebase něco nového dovím, nebo mě někdo přesvědčí o opaku, kdo ví :wink:
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
No já mám podobný názor, vždyť trucky od tamiye jsou docela dobrý ne??? Tak proč experimentovat s legem. Podle mích zkušeností s dětských let ti bude stejně pořád něco upadávat.
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
V Německu někdo předělává taky Lego osmikolku http://www.rc-lkw.buport.de/proj_code/lkw03_a.php
Jasně pro terén to není, ale pro pohrání a zvládnutí RC vybavení to není špatné. Pořád se řídím heslem, když si hraje tak nezlobí.
Tak držím palce, ať to jede.
Aleš
Jasně pro terén to není, ale pro pohrání a zvládnutí RC vybavení to není špatné. Pořád se řídím heslem, když si hraje tak nezlobí.
Tak držím palce, ať to jede.
Aleš
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Aleš Papoušek:Díky za tvuj kladný ohlas.
A pro ostatní:Jasně že kamiony od Tamiye jsou dobrý ale co ta cena,no?
A tohle je fakt jen pro srandu,na normální ježdění mám Kyosho Pur ten alpha 3
.A to že si někdo myslí že se to hned rozpadne tak to taky neni pravda jelikož TECHNIC fakt drží.
Nevěříte -------------------→ Věřte :wink:
A pro ostatní:Jasně že kamiony od Tamiye jsou dobrý ale co ta cena,no?
Nevěříte -------------------→ Věřte :wink:
Tak pokud to bereš takto tak to s tebou souhlasím, já myslel použití venku. Ale i tak pokud bude model těžší... vím co snesou, nebo spíš nesnesou ty jejich ozubený kolečka a některý díly náprav.
ozubených koleček mam asi ještě dalších 50 
sory odkaz sem ztratil ale našel sem stránky nějakejch nadšenců co jezdí lego trucktrial je to i na youtube není to RC ale káblík ale je to docela zábava hlavně ty osmikoly vypadaj zajímavě :mrgreen: :wink:
Robert Seltz píše:Ani po stole mi to nejelo.Musí to bejt hodně lehký aby to fungovalo.A když naložíš baterky........
Neříkám že s Legem se dají jezdit naprosto stejné závody jako s Vašimi RC TT auty, to jistě ne, ale zas tak tragické to také není. Již delší dobu s auty z Lega jezdím a také pořádám Lego TT závody. Myslím, že hodně překážek stojí za uznání, že i s Legem se dá jezdit velmi zajímavý trial.jirka píše:... dle mého lego patří na polici ne na RC. Už jen to pomyšlení , že kdyš někde projedu kousek špejle a tím nepatrným otřesem semi to rozpadne (pokud nepoužiju sekundové lepidlo), semi tato myšlenka zdá šílená.
Dávat na ukázku videa od těch "chudáků" Poláků ze serveru LUGPol je fakt trága. Oni snad ani trial nejezdí, když se bojí auta trochu ušpinit nebo je dát na normální terén. Avšak trochu se to za poslední rok zlepšilo a to díky našim závodům, ze kterých jsou tak trochu mimo
Co já si vzpomínám tak jsem asi před 3 rokama taky něco postal a jezdilo to...sice jenom rovne ale přece! A dokonce to mělo funkční dvoujstupňovou převodovku... 
Adam
Adam