Přestavba Lego trucku na RC

Představení vašich modelů, fotografie ze stavby a ježdění.
Odpovědět
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Přestavba Lego trucku na RC

Příspěvek od Tim »

Přestavuju Lego technik truck na Rc.Tenhle kamion mam už dlouho doma v poličce a když jsem nevěděl co dělat,tak mě napadlo že to přestavim na RC.Už tam je motor,převodovka z techniku(vyrobená z lega ),chybý mi jenom servo a nějakej držák na něj a připojit regl k motoru(to bude oříšek ).Doufam že se mi to při první jízdě nerozpadne .Jinak tenhle truck má dokoce diferák a rádoby hydrauliku . Vypadá to zatím takto
Omlouvam se za kvalitu fotek,focenu SE W810i

Budu rád za každou připomínku nebo okomentování. :wink:

http://www.ukazto.com/?id=1088057&klic= ... &overall=1
rik
Senior člen fóra

Re: Přestavba Lego trucku na RC

Příspěvek od rik »

si myslím že ten motor nepude ke klasikám rc soupravám a ty motory nejsou tak drahý tak koupit celou elektro zvlášť :mrgreen: :wink:
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Tim »

tak mi řekni jak jinak bych tam ten motor jinak dal :? a ten motor připojim k reglu,to by neměl bejt problém :idea:
Robert Seltz
Senior člen fóra

Příspěvek od Robert Seltz »

Copak to ten připojíš v pohodě.Toho se bát nemusíš.Akorát co já sem zkoušel tak ten motor toho moc neutáhne skoro nic.A když dáš silnejší tak ti budou lítat kolečka akorát né ty gumový :lol: :lol:
MAN SX2000 8x8 (Připraven na letní sezónu 2085)
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Tim »

to nemá bejt žádný auto na trial,je to prostě jen tak pro zábavu
Robert Seltz
Senior člen fóra

Ani po stole mi to nejelo.Musí to bejt hodně lehký aby to fungovalo.A když naložíš baterky........
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

já mám teda u lega takovej motor kterej bych tam asi těžko přidělával asi de na tipu njn lego a merkur jsou děsně fajne věci :mrgreen: :mrgreen: :wink: :D
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Tim »

ani po stole ti to nejelo jo? :lol: :lol: :lol: ¨ tak to je divný já když jsem to dal do jinýho lega a bylo to bez tý převodovky tak to uhánělo 20km/h tak že nevim co to máš za motor :roll:
Robert Seltz
Senior člen fóra

to si to měl na kabílku ne?
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

Pánové já bych tohle neřešil, dle mého lego patří na polici ne na RC. Už jen to pomyšlení , že kdyš někde projedu kousek špejle a tím nepatrným otřesem semi to rozpadne (pokud nepoužiju sekundové lepidlo :roll: ), semi tato myšlenka zdá šílená. Pokud se ale nudíš a vyloženě nevíš co dělat ........
Toť můj názor, možná se mýlim, a rád si vyslechnu kritiku na tato slova (třebase něco nového dovím, nebo mě někdo přesvědčí o opaku, kdo ví :wink:
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Lukas M
Junior člen fóra

Příspěvek od Lukas M »

No já mám podobný názor, vždyť trucky od tamiye jsou docela dobrý ne??? Tak proč experimentovat s legem. Podle mích zkušeností s dětských let ti bude stejně pořád něco upadávat.
Aleš Papoušek
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od Aleš Papoušek »

V Německu někdo předělává taky Lego osmikolku http://www.rc-lkw.buport.de/proj_code/lkw03_a.php
Jasně pro terén to není, ale pro pohrání a zvládnutí RC vybavení to není špatné. Pořád se řídím heslem, když si hraje tak nezlobí.
Tak držím palce, ať to jede.
Aleš
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Tim »

Aleš Papoušek:Díky za tvuj kladný ohlas.

A pro ostatní:Jasně že kamiony od Tamiye jsou dobrý ale co ta cena,no? :roll: A tohle je fakt jen pro srandu,na normální ježdění mám Kyosho Pur ten alpha 3 8) .A to že si někdo myslí že se to hned rozpadne tak to taky neni pravda jelikož TECHNIC fakt drží.

Nevěříte -------------------→ Věřte :wink:
Lukas M
Junior člen fóra

Příspěvek od Lukas M »

Tak pokud to bereš takto tak to s tebou souhlasím, já myslel použití venku. Ale i tak pokud bude model těžší... vím co snesou, nebo spíš nesnesou ty jejich ozubený kolečka a některý díly náprav.
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Tim »

ozubených koleček mam asi ještě dalších 50 8)
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

sory odkaz sem ztratil ale našel sem stránky nějakejch nadšenců co jezdí lego trucktrial je to i na youtube není to RC ale káblík ale je to docela zábava hlavně ty osmikoly vypadaj zajímavě :mrgreen: :wink:
Peter
Nováček na fóru

Příspěvek od Peter »

Robert Seltz píše:Ani po stole mi to nejelo.Musí to bejt hodně lehký aby to fungovalo.A když naložíš baterky........
:shock: Tak to máš jako hodně špatný. Nic proti, ale ve tvém problému vidím jen dva důvody. Buď neumíš z Lega stavět :lol: , nebo jsi měl vybitý baterky :? .
jirka píše:... dle mého lego patří na polici ne na RC. Už jen to pomyšlení , že kdyš někde projedu kousek špejle a tím nepatrným otřesem semi to rozpadne (pokud nepoužiju sekundové lepidlo :roll: ), semi tato myšlenka zdá šílená.
Neříkám že s Legem se dají jezdit naprosto stejné závody jako s Vašimi RC TT auty, to jistě ne, ale zas tak tragické to také není. Již delší dobu s auty z Lega jezdím a také pořádám Lego TT závody. Myslím, že hodně překážek stojí za uznání, že i s Legem se dá jezdit velmi zajímavý trial.
Dávat na ukázku videa od těch "chudáků" Poláků ze serveru LUGPol je fakt trága. Oni snad ani trial nejezdí, když se bojí auta trochu ušpinit nebo je dát na normální terén. Avšak trochu se to za poslední rok zlepšilo a to díky našim závodům, ze kterých jsou tak trochu mimo :twisted: , viz např. jejich reakce typu: "O kurde, ale hardcore", "To trzeba brać z Nich przykład. ! " apod.
Adam6600
Junior člen fóra

Příspěvek od Adam6600 »

Co já si vzpomínám tak jsem asi před 3 rokama taky něco postal a jezdilo to...sice jenom rovne ale přece! A dokonce to mělo funkční dvoujstupňovou převodovku... :lol:

Adam
Přílohy
LEGO track trial 001.jpg
M1025 Hummer 1:12
HEMTT M-983 1:10
RC Truck Trial < < < < < < < <
Odpovědět