Zmena fora z duvodu obrovskeho mnozstvi spamu
Zmena fora z duvodu obrovskeho mnozstvi spamu
Vazeni,
z duvodu velkeho mnozstvi spamu bylo pocinaje dneskem umozneno psat na forum jen registrovanym uzivatelum. Pokud mate nejaky problem s vasim uctem, dejte mi vedet.
Diky za pochopeni. Dalsi kroky budou nasledovat.
/Flare
z duvodu velkeho mnozstvi spamu bylo pocinaje dneskem umozneno psat na forum jen registrovanym uzivatelum. Pokud mate nejaky problem s vasim uctem, dejte mi vedet.
Diky za pochopeni. Dalsi kroky budou nasledovat.
/Flare
To jde, jde uzavrit zakladani uctu tak, ze ho musi povolit administrator - uvidime, jak zabere tohle, pripadne to omezime jeste vic. Resp. neni problem udelat ucet kazdemu, s vyloucenim spam robotuj.p.m píše:Jsem rád, že se snad nebudeme muset prokousávat množstvím nesmyslů. Ještě kdyby tak šla povolit registrace s tím, aby se dotyčný aspoň trochu představil a uvedl něco o sobě. Je škoda když nevíme, koho máme v okolí stejně "postiženého".
j.p.m
Jsou to vetsinou falesne registrace robotu, koukal jsem na databazi a je jich tam strasne moc, desitky. Rucni mazani je prace na hodne hodin (tak 4-5h). Spis to pak zkusim smazat natvrdo, ale az bude kompletni zaloha kdyztak.j.p.m píše:Jenom ta "slušnost" představit se ostatním stále přetrvává. Registruje se několik cizích účastníků, ale pokud se pokusím je otevřít, tak to stejně nejde, nebo se jejich činnost netýká modelařiny. Co s tím? Má cenu je nechávat v registraci?
j.p.m
-
PvvS
Ještě jedno doplnění, začal jsem mazat nesmyslné uživatele (dneska asi prvních 30, bohužel to jde jen po jednom a ručně, takže nic moc práce), proto prosím o doplnění osobních údajů u každého uživatele.
Mazány jsou účty, které neobsahují žádný aktivní příspěvek a nemají o sobě žádné údaje/nebo mají údaje evidentně od spam robota a účty, které byly generovány roboty (zejména po sobě jdoucí podobné názvy lišící se číslem.
Během tohoto týdne tak zůstanou jen aktivní účty a pak proběhne upgrade verze diskuzního fora a databáze.
Mazány jsou účty, které neobsahují žádný aktivní příspěvek a nemají o sobě žádné údaje/nebo mají údaje evidentně od spam robota a účty, které byly generovány roboty (zejména po sobě jdoucí podobné názvy lišící se číslem.
Během tohoto týdne tak zůstanou jen aktivní účty a pak proběhne upgrade verze diskuzního fora a databáze.
-
Robert Seltz
- Senior člen fóra
-
Robert Seltz
- Senior člen fóra
-
Robert Seltz
- Senior člen fóra