Tak týden po akci mam konečně chvilku, abych napsal pár slov...
Zaprvé mě malinko mrzí, že se nás tam nesešlo víc. Divácký zájem byl vcelku slušný, plac fajne a počásko až na vyjímky ideální.
No ale neva, i tak jsme docela pěkně pojezdili. Postavili jsme nějakou tu trať, nevýhodou bylo, že se blízko nacházela sekce a to mělo ke konci za následek, že tatra zkoušela pevnost lanového mostu.
Odpoledne v sobotu mne napadlo, že by jsme mohli pobrodit v tamních kalužích se slušnou porcí bláta. Hanys jezdil jak nic a asi i bez následných poruch , Klásek brodil taky statečně, ale v neděli mu zateklé bláto poštelovalo převodovku. No a já jsem skončil po pár minutách s nepojízdným vozem - bahno se dostalo mezi uhlíkya motor přestal točit. Stačila následná koupel v čisté vodě a vše bylo ok.
Shrnu-li sobotu, byla to fajn akce s nižší modelářskou účastí.
Neděle byla už horší. Nejdřív jsme okukovali velký káry a pak jsme se rozhodli jít pokořit největší kopec v Mohelnici. Byl to zas špatnej nápad.
Klásek na prvním metru odkrouhnul převody a tak měl vystaráno. Já jsem se hezky začal drápat nahoru a hlavou mi problesklo, že by bylo dost šílený kutálet se z toho kopce dolu. To jsem ještě nevěděl, jak blízko jsem byl s myšlenkou skutečnosti. Po pár pokusech vyšplhat se až nahoru jsem se asi metr odzhora převrátil a skutálel se až dolu. Kotrmelců bylo mooooc a takovou rychlost jsem ani ve snu nečekal. Když bylo dokutáleno, posbíral jsem díly a začal počítat škody. Tenhle pád si budu dlouho pamatovat... :doh
Jinak velkej trial byl fajn, sešlo se 17 posádek v kategorii S5, což je nejvíc, co si za 10 let pamatuju. Jen počasí mohlo být lepší, ale to se ovlivnit nedá...
Přidávám pár fotek, časem vytvořim i nějakou celistvou galerii..