V: Pár 35Mhz krystalů za pár 40Mhz krystalů
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
V: Pár 35Mhz krystalů za pár 40Mhz krystalů
Vyměním pár 35Mhz krystalů za pár 40Mhz krystalů nejlíp carsonácký krystaly ty 40. Jinak já mám originál Hitecy. Kanál si napište jakej by jste chtěli mám tu odhadem 10 párů tak možná je tu mám. Nebo další varianta prodám kompletní pár cena by byla 300,-. Děkuji za nabídky David
David
Re: V: Pár 35Mhz krystalů za pár 40Mhz krystalů
Jen poznámka - pokud tím chceš docílit provoz vysílačky v 40 MHz pásmu, pak Tě zklamu - je nutné vyměnit celý vysokofrekvenční modul, ne jen krystaly. V tom případě doporučuji rovnou dát do vysílačky rozšíření na 2.4 GHz a neřešit 40 MHz.
/Flare
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Re: V: Pár 35Mhz krystalů za pár 40Mhz krystalů
Tady tuto informaci vím. Mám i další vysílačky něž jenom tu 35Mhz ted minulý pátek sem si koupil 40Mhz jinak mám jěště jednu 27Mhz ale ta má některej krystal špatnej. Jinak do tý 35Mhz mám v plánu koncem léta koupit Duplex systém tuším od Jeti model.
David