K. motor typ 540 27 závitů
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
K. motor typ 540 27 závitů
Pánové sháním pár motorů Jonson 27 závitů ty co dává tamiya jako základ do modelů. Můžu si je samozřejmě koupit ale pokud by jste je někdo povaloval doma a mohl nechat za symbolickou cenu. Převzal bych si je na závodech. Dík.
Dagger - Unimog - ROSS. :) http://www.youtube.com/watch?v=m8ZsO1Uthlc
Re: K. motor typ 540 27 závitů
Pokud pojedeš teď 2.1. na Mořinu, tak Ti ho zkusim přivést, mam pocit, že se mi tu něco poflakuje... Snad teda i já sám dorazim, včera jsem kompletně rozebral a rozřezal auto a taky na mě leze nějaká fajn chřipka, nebo co...
Mno pokusim se :wink:
Mno pokusim se :wink:
Mack 6x6 Tial
MAN 6x6 Trial
Globík 6x4 tahač + podvál + Kolový nakladač
M26 Pershing, Mack 6x6 tahač, T815 dakar 1:9,5
MAN 6x6 Trial
Globík 6x4 tahač + podvál + Kolový nakladač
M26 Pershing, Mack 6x6 tahač, T815 dakar 1:9,5