Mam takovej problemecek. A to takovej ze me nende nahrat obrazek misto postavicky. I kdyz mu zmenim rozmery pod 100x100 pixelu tak to furt hazi hlasku ze obrazek musi byt maximalne 100x100 pixelu. Tak mi prosim poradte co s tim mam delat, pokud to vubec pude nak premluvit. Ale jak vidim tak vic lidi nema obrazek tak asi nebudu jedinej komu to neslo.
Diky za pripadne rady
HonzaP píše:Vím o tom že to nějak zlobí. Musím se na to někdy podívat.
Kdyžtak mi zatím pošlete obrázek mailem (honzap@rc-trial.com) a já ho tam nastavim.
Korektne to jde jen pokud je fotka umistena nekde jinde, tj. pres URL odkaz, asi mas spatne nastaveny (nebo zakazany) zapisovani skriptu do adresare, nekteri web provideri to nepovoluji, taky mi to phpbb delalo.
Práva na zápis do adresáře mám nastavený v pohodě. Svůj obrázek sem tam normálně přes administraci profilu nahrál. Pak jsem ale updatoval phpbb a od té doby to nejde. Musim se na to mrknout
HonzaP píše:Práva na zápis do adresáře mám nastavený v pohodě. Svůj obrázek sem tam normálně přes administraci profilu nahrál. Pak jsem ale updatoval phpbb a od té doby to nejde. Musim se na to mrknout
To nemusi jeste porad znamenat, ze jsou prava ok, protoze se to obcas nejak blbe ridi tim, jestli jsi administrator nebo jen ctenar, zkus se mrknout na tyhle opravneni taky.
Ahoj Honzo, jak to vypada s tim vkladanim postavicek, uz to funguje?
Porad to zkousim, ale s negativnim vysledkem, na me maily mi neodpovidas, tak nevim co? :? :?
Ahoj Honzo, uz se mi asi dvakrat stalo, ze jsem se zapomnel prihlasit a ted tam strasi dva anonymni, daji se nejak odstranit a nebo zabranit tomu, aby jsem priste mohl psat, aniz bych se neprihlasil? :? Dik
Pro administrátora - ahoj Honzo, poslední dobou se tu přihlašuje dost zahraničních "uživatelů" ale po otevření jejich stránek zjistíš že to s modelařinou nesouvisí. Nešlo by s tím něco udělat? Škoda místa pro nic. Ahoj.
j.p.m
j.p.m píše:Pro administrátora - ahoj Honzo, poslední dobou se tu přihlašuje dost zahraničních "uživatelů" ale po otevření jejich stránek zjistíš že to s modelařinou nesouvisí. Nešlo by s tím něco udělat? Škoda místa pro nic. Ahoj.
j.p.m
.. ono to jsou spis spamboti, kteri na phpBB fora se hlasi a posilaji nesmysly/reklamu ...
j.p.m píše:Pro administrátora - ahoj Honzo, poslední dobou se tu přihlašuje dost zahraničních "uživatelů" ale po otevření jejich stránek zjistíš že to s modelařinou nesouvisí. Nešlo by s tím něco udělat? Škoda místa pro nic. Ahoj.
j.p.m
Dík za info, trochu jsem to promazal. I když je otázka, jak dlouho to vydrží
Honzo neni možny že si smazl omylem i mě? Sem dycinky přišel na stranky kouknul do fora a byl sem přihlašenej,ale teď sem přišel jako vždy a přihlašenej sem nebyl no co řikam si přeskočit to nějak muže taky že vypadne to že sem přihlašen (už se mi to stalo i jinde) ale přihlasit se znovu s heslem (ktere sem zadal při registraci) jako Vory mi taky nejde tak sem si myslel esi jsem nezapomel heslo-tak sem si chtel poslat mail ale nevzalo mi to muj mail kterej sem uved pri registraci. Tak sem se ješte kouknul na uživatele a ať sem koukal jak sem koukal Voryho-mě sem nenašel...