TAMIYA CC-01

Představení vašich modelů, fotografie ze stavby a ježdění.
Odpovědět
Sarrazin
Nováček na fóru

TAMIYA CC-01

Příspěvek od Sarrazin »

Mám prosbu,začínám s trialem ve Zlíně a potřebuji poradit pár vychytávek na tento podvozek. Mužete mě někdo poslat fotky a rady jak a co předělat ? Díky Petr Sekula
www.sekimotorsport.wz.cz
www.rckrouzekzlin.wz.cz
Sarrazin
Nováček na fóru

Re: TAMIYA CC-01

Příspěvek od Sarrazin »

Pár fotek ze Zlínského trialu. Poprvé ve Zlíně a snad né naposled.
www.sekimotorsport.wz.cz
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

Nevíte , kde se dá sehnat hliníkové řízení na CC-01 ?
Případně jestli je někdo schopný to udělat a za jakou cenu?
Díky za info.
JirkaW
Expert fóra

Příspěvek od JirkaW »

Na fotkách jsou nejzajímavější ty ještě neomlácené kastle. Já jsem zrovna včera opět lepil dveře a při pohledu na kastli jsem si říkal že už je zralá na výměnu. Ale zase je na ní vidět, že je z terénu a že se nebojím jet všechny tyče na závodech.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

Na tomto odkazu mám pár fotek své CC-01. Jestli máte čas a chuť, tak se mrkněte.
http://sekimotorsport.rajce.idnes.cz/
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

je to hezký ale dost vyskoký časem na to v terénu příjdeš :wink: mě to taky furt hazelo budky až jsem to posadil uplně k dorazum tlumiču tak je to super :idea:
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

A jaké servo mě můžeš doporučit, mám tam spektrum Z270 a nestíhá zatáčet s tou těžkou boudou. Nevrací se a prostě není to ono,můžete mě někdo doporučit pár tipů ??
A o tom snižování taky uvažuju,zatím jsem spěchal protože bude předváděčka DDM ASTRA Zlín. Potom půjdu testovat a určitě snižovat.
Děkuji za informace.
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

ja použivam http://www.rcauta.cz/zbozi/5402/servo-T ... l-5402.htm a myslim si že je to hodně dobrý servo za hodně dobrou cenu mám ho ve všech modelech a taky je fajn že má železný převody noa když ho dobře krmíš taky velkou sílu :wink:
PAPAN
Senior člen fóra

Příspěvek od PAPAN »

S kamošem používáme to samé a zatim bez problémů. :)
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

Jak jste vyřešily vůle v řízení ? A nemuže to silnější servo polámat to plastové ? Dělá někdo kovové ? Díky za informace.
PAPAN
Senior člen fóra

Příspěvek od PAPAN »

Vůle jsem neřešil. Připadá mi že je pracnost neuměrná výsledku. A v trialu máš čas si kolama zatočit. Jenom do spojovaček žízení jsem dal lepší kloubky z tlumičú.
"A nemuže to silnější servo polámat to plastové ?" Této větě zcela nerozumim. U serva jde o krouticí moment. MG995 je pro tento model dostatečně dimenzováno a jeho krouťák si mužeš upravit na vysílačce, popřípadě napájením. Zkoušel jsem 4 článek tužkovky - slabota, 5 článek z pohoné baterie je na Daggera moc, asi by nevydržely páky k nábojům kol. Tak zatím zůstávam u napájení z BEC regulátoru. Budeš si to muset odskoušet.
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

To servo jsem si pořídil,akorát při zapnutí auta pořád píská a vrčí. Dá se to nějak odstranit a nebo máte někdo podobný problém. Dal jsem tam i do přijímače kondenzátor,ale pořád to dělá.
PAPAN
Senior člen fóra

Příspěvek od PAPAN »

Co jsem tam dal digitalní servo dělá mi to to samé. Snaží se najít 0 polohu a stále pootáčí motůrkem, přestal jsem to řešit. Postavyl jsem si nato kastli Unimoga a začalo setvo strácet sýlu. Předělal jsem tedy řízení a začal jsem napájet servo přes diody přímo z pohoné baterky. (schema tu někde najdeš) Sýlu to má jako čert až na jeden nepřehlédnutelný problém, asi mi vněm odchází motor. Na jednu stranu hůř točí než nadruhou. Fotky najdeš umě v modelu.
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

A jaké jsou nejlepší pneu na podvozek CC-01 ? Ty originál špatně drží a chci zůstat v S1.
Díky za tip.
Sarrazin
Nováček na fóru

Příspěvek od Sarrazin »

Trial se už rozjíždí ve Zlíně,je nás už 6 :D

http://www.sekimotorsport.wz.cz/rc%20truck%20trial.htm

http://www.sekimotorsport.wz.cz/

Ten kdo to zkusil neodolal, jezdíme jen kategorii S1.
Odpovědět