Half truck
Half truck
Protože se práce na mém OT-64 zastavily (finance jsou na cestě), tak sem sebral různý bordel po domě a postavil z něj "half-truck", pokud by to někoho zajímalo, dám sem pár fotek..
Možná mě s tím admin vyhodí, protože s tím se určitě RC-TT jezdit nedá, ale vypadá to hezky a zdolá to téměř cokoli... :)
Možná mě s tím admin vyhodí, protože s tím se určitě RC-TT jezdit nedá, ale vypadá to hezky a zdolá to téměř cokoli... :)
Re: Half truck
Němce nemusím, pravdaže techniku ve válce měli špičkovou, ale tohle bude takovej moderní(bez předlohy). Nenašel sem nikde, že by páso-kolový vozidla používala jakákoli armáda od II. sv. A i v ní jenom němci a američani (rusové jenom to co jim američani poslali)...trialera píše:to se mi moc líbí.....stálo by za to to dotáhnout do konce, něco ve stylu německýho kolopásu z druhé světové....
Snad to dotáhnu, docela mě to baví. Do Plzence to mamasi tak 30km, tak bych se moh někdy i přijet nezávodně předvést.. :)
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
hej tak to je luxusní :wink: mazec :wink: :mrgreen:
Možná by ses divil, ale zatáčí to, zkoušel sem to a šlo to.. U originálu to taky funguje, zatáčí to dost těžkopádně, ale zatáčí. :DPejaTruck píše:tak tohle je hustej zaklad vozitka...je to pekny, docela se tesim co z toho vnikne... jen mam obavu, ze to asi nebude moc zatacet :(
Není důvod vyhazovat, není to tu jen o úzce specializovaných truck trialových modelech, ale i o dalším co v terénu umí.
Tohle vypadá zajímavě, na "závody" to jasně není, ale dej pak foto co to projede
Tohle vypadá zajímavě, na "závody" to jasně není, ale dej pak foto co to projede
/Flare
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Velmi zjímavá myšlenka a k těm Němcům -souhlasím, jsou i české stroje podobného stylu, viz několi Tatrovek, pokud by jsi chtěl něco pro motivaci dej vědět doma vykopu pár uložených fotek nafotím a pošlu.
nevzdávej to vypadá slibně!!
nevzdávej to vypadá slibně!!
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno