rc trial
rc trial
ahooooj všichni...tak mne napadlo..vy všichni, co jste tady a jste s Prahy, kdo má zájem..třeba navázat nové přátelství..předávat rady a infa..třeba společně si "zatrénovat" či případně v budoucnu třeba i se pokusit cosi uspořádat i pro ostatní...:)
a pak také..trochu nezjištně..protože ten "nahoře" mi nadělil špatná očička, takže mi je dopřáno řídit pouze "malá" auta, tak i tak trochu hledám někoho, s kým bych se třeba eventuelně v budoucnu i svezl na závody...
a pak také..trochu nezjištně..protože ten "nahoře" mi nadělil špatná očička, takže mi je dopřáno řídit pouze "malá" auta, tak i tak trochu hledám někoho, s kým bych se třeba eventuelně v budoucnu i svezl na závody...
Re: rc trial
Jsem z Prahy, nekdy muzem zajezdit, pripadne na zavody se da asi taky jednim autem jet ...jenda píše:ahooooj všichni...tak mne napadlo..vy všichni, co jste tady a jste s Prahy, kdo má zájem..třeba navázat nové přátelství..předávat rady a infa..třeba společně si "zatrénovat" či případně v budoucnu třeba i se pokusit cosi uspořádat i pro ostatní...:)
Pohoda, taky jsem ted po zavode rozebranej do sroubku a hledam jinou "koncepci"jenda píše:no tak to je prima...beru tě za slovo..:))
ale ještě chvilku strpení..pomalu se už blížím do pojízného stavu, nějak nestíhám s časem..doufám že se mi to podaří během příštího týdne. a pak hurá na první jízdu..
:o) Mno v P1 jsem byl pomerne zasadne diskvalifikovan kompletni kabinou a vysokym tezistem, takze par dramatickych zmenjenda píše:to Flare..
takže modle je v rozebranym stavu? a co to..co se ti na tom nelíbilo, že musel takhle dopadnout?
to HonzaC
neboj, to sme dva...těší mne, že ses ozval..:)
Tohle byla ta sama od Leny, je to moc tezky a hlavne siroky + najezdovy uhel, nakonec si kabinu asi udelam sam a budu se snazit snizit teziste.jenda píše:hmmm...jistě..ale jen pár..:) tak problém byl v kompletní kabině? no i já tak trochu uvažuju o P1..i já mám kabinu..ale jen ten plastovej "obal"..Actrosse od Leny..bez vnitřku..nechce se mi totiž moc do toho ochranýho rámu..
mám na tebe dotaz..jak máš přidělanej přijímač?
Prijimac jsem mel pridelany pod kabinou na suchy zip + pasky ...
Jojo, i vnitrek ... nicmene i tak je problem v jeji velikosti, jeste uvidim ...jenda píše:ale tys to měl i s tím vnitřkem, že jo..ty palstový sedačky a tak..
tak sám? co budeš dělat za boudu?
aha, tak na sucháč..počítám, že je na tom přijímači nejěk přilepenej a pro sichr ještě přidělanej páskama..
Pridelany to bylo paskama a suchym zipem, prijimac je lehounkej, takze v tom problem neni. Spis mi vadi to mnozstvi kabelu vsude
jojo..to máš pravdu..je přeci jen trochu větší..taky mne to překvapilo, no ale teprve uvidím, jak se to bude celý chovat..
jo, to máš pravdu..těch kabelů je tam hodně..ale s tím sucháčem..ten máš přilepenej na to přijímači, nebo si použil pásek suchýho zipu?
vím, trochu blbej dotaz, ale pořád tak nějak nemůžu vymyslet, jak ho tam přidělám..
jo, to máš pravdu..těch kabelů je tam hodně..ale s tím sucháčem..ten máš přilepenej na to přijímači, nebo si použil pásek suchýho zipu?
vím, trochu blbej dotaz, ale pořád tak nějak nemůžu vymyslet, jak ho tam přidělám..
taky Praha
Ahoj, taky jsem Praha a docela blízko... Suchdol. I když auta jezdí mladej a to zatím klasické desetinya mě je doveleno být sponzor, mechanik atd. Zatím upravujeme Twin Detonátiora na triala a rádi se taky někde a s někým svezeme a dopravu na závody taky můžeme nabídnout. Takže zatím čau Honza
to ddptv :
no ale to je fakt kousek..:)) velmi rád využiju nabídky a případně se s vámi také svezu..nejen velkým autem, ale prohnat i ta menší něke poblíž..:)
takže u vás je radost na obou stranách..synek, že jezdí a tatka, že si může hrát..
já zase šel cestou úpravy buggy na podvozku TL-01B..a první jízda mne čeká..tak sem zvědavej..:)
to Flare :
jak na to koukám, tak myslím, že na závody budem potřebpvat asi brzy autobus..:) a ze společného ježdění budou asi pak i závody..:))) prozatím sme 4..:)
no ale to je fakt kousek..:)) velmi rád využiju nabídky a případně se s vámi také svezu..nejen velkým autem, ale prohnat i ta menší něke poblíž..:)
takže u vás je radost na obou stranách..synek, že jezdí a tatka, že si může hrát..
já zase šel cestou úpravy buggy na podvozku TL-01B..a první jízda mne čeká..tak sem zvědavej..:)
to Flare :
jak na to koukám, tak myslím, že na závody budem potřebpvat asi brzy autobus..:) a ze společného ježdění budou asi pak i závody..:))) prozatím sme 4..:)
Mno, je to dratovani trochu chaos stylem, takze spis suchacem jsem stahnul draty a k nemu privazal jeste stahovacima paskama ten prijimac ... skoro to vidim tak, ze je to jedno jak to pridelas, jeho vaha je minimalni a nicemu to nevadi.jenda píše:jojo..to máš pravdu..je přeci jen trochu větší..taky mne to překvapilo, no ale teprve uvidím, jak se to bude celý chovat..
No a na nejaky jezdeni .. ja jsem premyslel o tom, ze bych nekdy vyrazil na misto kde se jezdi oficialni zavody, abych potrenoval tam
trénování
zimě jsme s mladým zkoušeli ještě "neupraveného" Twina na bikrosové dráze v Praze Řepích a teď, kdy už by tam mohlo být sucho by se tam asi dalo slušně trénovat. Není to tam sice jako v lese co se teď jely závody, ale na začátek...proč ne.... :D
ale to není taky špatný nápad..ostatně, když sem viděl na některých fotkách třeba třatě na bikros, tak tam by to šlo taky...
což mi ted vlastně potvrdil ddptv..ale s tím opravdovým trialem to zní taky dobře..
a s tím přijímačem..když to tak čtu, tak v podstatě je jedno co vymyslím..ale i tak, díky Flare za inspiraci...
což mi ted vlastně potvrdil ddptv..ale s tím opravdovým trialem to zní taky dobře..
a s tím přijímačem..když to tak čtu, tak v podstatě je jedno co vymyslím..ale i tak, díky Flare za inspiraci...
trénink
a tady jen tak pro info jak to tam asi vypadá. http://www.bikros.cz/Bikros_cj/view.php ... 2005090202
Honza
Honza
-
Karel Griessl
- Senior člen fóra
No s tím trénováním v místě konání závodů,to asi nepůjde.Je to totiž chráněná krajinná oblast,je tam zamčená závora a povolení je tam pouze v den konání závodů,to si pořadatel vyběhal a dostal povolení.Flare píše:Mno, je to dratovani trochu chaos stylem, takze spis suchacem jsem stahnul draty a k nemu privazal jeste stahovacima paskama ten prijimac ... skoro to vidim tak, ze je to jedno jak to pridelas, jeho vaha je minimalni a nicemu to nevadi.jenda píše:jojo..to máš pravdu..je přeci jen trochu větší..taky mne to překvapilo, no ale teprve uvidím, jak se to bude celý chovat..
No a na nejaky jezdeni .. ja jsem premyslel o tom, ze bych nekdy vyrazil na misto kde se jezdi oficialni zavody, abych potrenoval tam
Karel Griessl
RC Truck Trial-MOUCHOD, RC Truck Trial-Liaz, RC Truck trial - AVIA Future, crawler Bully, expediční Toyota Hilux, RC helicopters, RC Truck trial Praga V3S, Tatra Jamal - Dakar 2012,
http://www.teamairspeed.com
RC Truck Trial-MOUCHOD, RC Truck Trial-Liaz, RC Truck trial - AVIA Future, crawler Bully, expediční Toyota Hilux, RC helicopters, RC Truck trial Praga V3S, Tatra Jamal - Dakar 2012,
http://www.teamairspeed.com