Hledám, sháním, koupím,... sháním lexan o rozměrech cca formát A3 od 10 ks výš, nebo jiný vhodný podobný materiál k tažení karoserie modelu.
poraďte kde ho koupit, kdeto hledat, jaký materiál případně jeho označení. nedaří se mi to nikde najit a cizí stránky moji řečí nerozumí.
Díky
lexan
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Re: lexan
Ahoj, v Brně firma Tuplex .
Já jsem ho kupoval v Nové Vsi za Jabloncem nad Nisou. Nevím, jaký přesně chceš, ale ten obyčejný je tady http://www.titan-multiplast.cz/eshop/pl ... etail-text
díky za tipy, co vlastně chci ani nevím, mělo by to být na výrobu karoserie, takže na vakuové tváření za tepla. Pokud má někdo zkušenost rád se poučím, pak bych však asi udělal nové vlákno v pracovních postupech.
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno