Moc rád bych představil úžasný, vznikající model pana Mlčka. Před pár lety mě oslovil s prosbou, že by si rád postavil Tatru a tak jsme se domluvili na výrobě podvozku. Mělo se jednat o tento typ, který byl určen do Ruska, nakonec ale skončil někde na jihu a byl přestavěn na sklápěč.
Takže předloha:
Jako nováček fóra vás všechny tady zdravím. Díky panu Dojčarovi za vložení vlákna a hlavně za výrobu podvozku.
Průběžně vás budu informovat o stavbě. Mám taky prosbu, nemáte někdo detail uchycení výfuku a filtru? Dík.
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
Ahoj měl jsem komplet nafocené terno, i tyto podvozky, bohužel mi odešel externí disk do věčných lovišť a sním kolem 10 000 fotek tatrovek v nejrůznějších provedeních, včetně všech perokreseb a náčrtu. Pokud bys chtěl poohlednu se kolem tatry a.s. vidím ji z okna a jak bude něco takového nafotím.
Jo pokusím se podívat po něčem, kamarád má dvě 8x8 S1 T 815-2 myslím si že to bude stejné jako na ternu. Jak uvidím že mu stojí doma nafotím.
A k té ztrátě zabolelo to a asi zase začnu fotit na kinofilm, ty vydrží !!
Já bych typoval, že už ten disk sloužil jako záloha, ale to je celkem jedno. Možná by bylo lepší svolit nějaké úložiště typu Rajče, nebo Google fotky, případně nějaké cloudové úložiště jako je Google disk nebo Dropbox. Ovšem nevím, jestli dokáží pojmout 10 000 fotek. Co se ovšem týče tatrovky, tak je to parádní práce! :yes
Martin Haas
Tatra 805 valník, 1:10
Mitsubishi Pajero, CC-01
Ford F-250 Super Duty Cab, homemade podvozek
Mercedes-Benz Unimog 1:10-rozestavěno http://kenny666.rajce.idnes.cz/