P: TATRA-PRODÁNO, prosím smazat.

Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).

V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.

Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Odpovědět
Slick7
Senior člen fóra

P: TATRA-PRODÁNO, prosím smazat.

Příspěvek od Slick7 »

S těžkým srdcem nabízím k prodeji RC model Tatry 816 Liwa-tankový tahač v měřítku 1/14.
Jedná se o Těžký , osmikolový tahač návěsů pro přepravu tanků. Model je vyroben převážně v kovu, s dvojstupňovou převodovkou, funkčními diferenciály s tím, že na zadní nápravy jsou uzavřené, servo řízení. K modelu přidávám i čtyřnápravový návěs se sklopnými nájezdovými patkami. Model už je kompletně v barvě a kamufláži tak, jak byla udělána jeho dospělá předloha.
Model jsem si kdysi koupil od kolegy, pustil jsem se do jeho modernizace(zlepšení), kterou jsem částečně udělal, ale poslední dobou nemám čas na něm dělat a je mi líto, aby se mi na něj jen tak prášilo, rád ho pustím někomu, kdo znovu zprovozní (už jen opravdu pár detailů, ložiska do kol, atd.) a prožene v terénu. Model je opravdu detailně proveden, podvozek celokov. Celá souprava je opravdu velká, skoro dva metry, né-li více.

Vážným zájemcům poskytnu bližší info, včetně ceny. Na model dávám slevu víc jak 20 000,- vzhledem k tomu, že je ho třeba zprovoznit, oproti modelu v pojizdném stavu! Nutné osobní předání.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Slick7 dne 23 úno 2012 22:09, celkem upraveno 1 x.
TXT Tarantule, CB-MB Actros, T813 6x6TP, T816Tomeček Dakar, CC-01, AP-50, AP-32
j.p.m
Klub RC Truck Trial Praha

Re: P: TATRA 816 LIWA tankový tahač 1/14

Příspěvek od j.p.m »

Nějak se mi v měřítku 1/14 nezdá ta uváděná délka modelu.

j.p.m
j.p.m
Střelec

Příspěvek od Střelec »

Mě spíš překvapuje,že byl model zakoupen,částečně vylepšen a prodáván dále jinému zájemci se slevou 20000,-kč jak je uvedeno.To ,že v modelu je něco potřeba dodělat dělá takový velký finanční skok v prodejní ceně??
Hanys
Expert fóra

Příspěvek od Hanys »

j.p.m píše:Nějak se mi v měřítku 1/14 nezdá ta uváděná délka modelu. j.p.m
Pokud to je podle originálu, tak v měřítku 1/14 je délka 182cm se zvednutými nájezdy...
Hanys
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom

"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"
j.p.m
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od j.p.m »

Klame to. když se honí desetinky, potom ty centimetry vypadaj nějak jinak. :blush

j.p.m
j.p.m
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Tak jsem to poměřil, tahač má 60cm a návěs má 130cm.
Slick7
Senior člen fóra

Re: P: TATRA-PRODÁNO, prosím smazat.

Příspěvek od Slick7 »

Prodáno.
Odpovědět