4-rychlostní převodovka PROTOOL

Návody a rady pro stavbu, postupy, materiály, zkušenosti.
Odpovědět
jirka
Expert fóra

4-rychlostní převodovka PROTOOL

Příspěvek od jirka »

Dalším dárkem mi byl dneska balíček přímo z NARXU v České Lípě. Před nějakou dobou jsem začal pomocí emailu komunikovat s jedním technikem firmy NAREX ohledně dvoustupňové převodovky narex pro svou liwu. Slovo dalo slovo a dostala semi mimořádná nabídka vyskoušet 4 stupňovou převodovku od PROTOOLu z vrtačky pod označením PDC18-4 TEC, jež se výrábi u nás v NAREXU.
Zmíňovaný technik fandí modelářům a do bucna by taky chtěl něco postavit, což asi sehrálo svou roli a sám mi tuto převodovku nabídl a dneska mi došla. Kupovat celou vrtačku za nějakých 13 000,- by byl velký přepych. já měl to štěstí že převodovku tak jak je na fotkách mám zdarma. Je složena z vyřazených dílu (neporšly výslednou kontrolou) což mi nevadí. Od pána mám souhlas to zde prezentovat (neboť kdokoli si ji může koupit a rozebrat, takže velké tajemství to není) a sám je zvědav na vaše názory. Na jeho přání nebudu zveřejňovat jeho jméno - obává se aby nebyl zavalen žádostmi o převodovku. Tohle je ojedinělý případ v souře náhod! Dneska jen pár fotek jak mito přišlo.
Postupně to rozkuchám a budu prezentovat - sám jsem zvědav jak to funguje.
Přílohy
DSC_0006.JPG
DSC_0005.JPG
DSC_0003.JPG
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
tangokeš
Junior člen fóra

Re: 4-rychlostní převodovka PROTOOL

Příspěvek od tangokeš »

Hmm,stouhle akušou sem dělal,je dost dobrá,su zvědav jak se ti osvěčí v autě.
VW Samba jezdí
Cross Tiger jezdí
Tatra 815-7 BOR 42 ve výstavbě
http://cracken.rajce.idnes.cz/Stavba_Tatry_2
Odpovědět