Tak jsem se sem zase po dlouhé době podíval :D
To,že jsem v zimě nejezdil nemělo opravdu s pravidly nic společného.Prostě nebylo tolik času a aby jsme jezdili ve dvou nebo ve třech nemělo smysl.Teď v sobotu už také konečně dorazím

.Pravidla jsou v pohodě.já se přizpůsobím všemu a je mi jedno jestli má auto rám nebo ne(na jízdu to nemá absolutně vliv).Malá kabina s rámem je třeba výhodnější než velká bez rámu.
Takže můj názor je,že koeficient kvůli rámu je blbost.Jde o ruce a hlavu

.
Vzhledem k maketovosti by se mi víc líbilo,aby rám na autě musel být,ale bohužel v jiných státech to berou jako ježdění s nákladními auty v terénu a ne jako maketový truck trial.
K té účasti ve více kategoriích jde hlavně o to,když by k nám přijeli z Rakouska nebo z Německa aby se jim zbytečně nedělaly problémy.Když přijedu do Rakouska taky nikdo neřeší zda mám auto podle jejich pravidel nebo ne.Vejdeš se do branky,chceš si s námi zajezdit,zaplať startovné a můžeš jet.Nějaké koeficienty tam neřeší a nikdo není nasranej :D ,že je třeba předjedu.Je to hlavně o jednoduchosti pravidel.Auta přibližně stejně velká,daná pouze minimální šířka,kabina z plastu od Brudera,z papíru nebo z lexanu a pak už není co řešit.
Když už k nám přijedou z Rakouska a každý bude mít pět autíčektak tak si s nimi chce zajezdit.Přijde mi nefér jim říci,že u nás můžou jezdit jenom se dvěmi.Pokud zaplatí startovné za pět aut,tak ať s nimi jedou.Hodnoceni budou buď podle kategorií(když bude dostatečný počet účastníků) nebo podle dosažených bodů s jednotlivými auty.
Píšu to proto,aby jsme nevypadali blbě až sem přjedou.My jezdíme na závody k nim a necítíme,že by nás tam nechtěli.Když se nás ptali,zda by nemohli přijet sem,museli jsme jim řikat že ano,ale že musí mít rám(někteří ho mají,jiní ne).To teď odpadlo,tak očekáváme,že někdo z nich na některý z dalších závodů dorazí,ale nechtěl bych aby to vypadalo,že je tu nechceme.Asi nemá smysl o tom diskutovat tady,ale případně to řešit až na místě pokud přijedou. :D
Jo a mluvím o S1.Velký auta nejezdím,tak do nich nemluvím :D
(není to proti ničemu a nikomu,jsou to jenom moje postřehy a připomínky)
Jirka