Něco pro Tatrováky
Re: Něco pro Tatrováky
Tak to je mazec. To je vidiet perfektné sprevodovanie a odstupňovanie až po malú jednotku so silou na kolese 180KN. Vidno že T813 dokaže toho hodne potiahnúť :)
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
-
Střelec
Video je to pěkné,ale dal bych dolu ty nevzhledné hranaté kabiny.Jízdní vlastnosti jsou fakt dobré ale fakt ta kabina pro posádku to je hrůza.Hlavně mě neukamenujte ,je to jen můj názor. :D
Kameny jsem nechal na zemi :D , rozhodl jsem se že trošku vyrovnám váhu názoru.Střelec píše:Video je to pěkné,ale dal bych dolu ty nevzhledné hranaté kabiny.Jízdní vlastnosti jsou fakt dobré ale fakt ta kabina pro posádku to je hrůza.Hlavně mě neukamenujte ,je to jen můj názor. :D
1, armádní stroj, levná výroba jednoduché na opravy (když promačkneš nějaký byť krásný, ale mnohdy složitý prolis hůř to opravuješ, kdežto tady vezmeš kus plechu nanýtuješ nebo přivaříš a hotovo)
2,kabiny jsou tak vyrobeny kvůli snadnému opanceřování
3,výhodné pro modeláře, snadno se vyrobí kabina velmi podobná realu a osobně si myslím že by tyto modely mohly za pár let konkurovat i T 813 v měřítku 1:10, Hanys je první vlaštovka co vím, já kromě jiného taky mám jednou vplánu ( ale kdy
Toť je můj názor..............................ale stejně je krááásnáááááááááá
jo proslýchá, že snat se vyvíjí i pro hasiče.
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Pro armádu ideál :wink: Jednoduchý tvar kabiny je dělaný hlavně kvůli dodatečnému opancéřování - bohužel pro Trialáky se jedná jen o dodatečné opancéřování doplněním plátů :? tudíž ochranný rám bude nadále povinný :wink:
Ale naopak dobrá zpráva - provedení MOR (tedy815-7MOR89 ) má oproti 815tkám rozvor mezi druhou a třetí nápravou už jen 2600mm , což je i míň než má 813 6x6 TTN (ta má 2700) ale na Kolosa to stejně nemá u něj je rozvor jen 2200mm :?
Ale naopak dobrá zpráva - provedení MOR (tedy815-7MOR89 ) má oproti 815tkám rozvor mezi druhou a třetí nápravou už jen 2600mm , což je i míň než má 813 6x6 TTN (ta má 2700) ale na Kolosa to stejně nemá u něj je rozvor jen 2200mm :?
Reportáž o tatrováckém polygonu
http://koprivnice.unas.cz/ai72.html
http://koprivnice.unas.cz/ai72.html
Radůz
Našel jsem doma tyto TATROVÁCKÉ pohlednice, koukal jsem na Aukru že jich bylo docela dost. Hlavně jsou na nich, alespoň mně neznámé typy. Mimo jiné jsou volné, kdyby je někdo chtěl.
Radůz