Omluva

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
PavelH

Omluva

Příspěvek od PavelH »

Omlouvám se všem zde "modelářům", že jsem se mezi Vás pletl. Myslel jsem si, že když se forum jmenuje návody a rady při stavbě modelů, že mi někdo pomůže. Dřív bývalo zvykem, že nezáleželo jestli někdo staví letadla, lodě nebo auta ale když věděl ochotně rád pomohl. Nejsem líný jak si myslí Hanys ale prostě jsem nic nenalezl a nejhorší je když se někdo skrývá za anonymitu. Ještě jednou díky za ochotu a vidí, že staří modeláři se nemají plést mezi mladé.
Hanys
Expert fóra

Re: Omluva

Příspěvek od Hanys »

PavelH píše:Omlouvám se všem zde "modelářům", že jsem se mezi Vás pletl. Myslel jsem si, že když se forum jmenuje návody a rady při stavbě modelů, že mi někdo pomůže. Dřív bývalo zvykem, že nezáleželo jestli někdo staví letadla, lodě nebo auta ale když věděl ochotně rád pomohl. Nejsem líný jak si myslí Hanys ale prostě jsem nic nenalezl a nejhorší je když se někdo skrývá za anonymitu. Ještě jednou díky za ochotu a vidím, že staří modeláři se nemají plést mezi mladé.
Neber to nějak osobně, jen se tady množí dotazy typu, který jsi uvedl i Ty. Forum se týká stavby modelů, ale spíš trucktrialových. A jelikož na trucktrialových soutěžích nemohou jezdit modely pásových vozidel, nějak se to sem nehodí. Apropo, našel jsem Ti pár odkazů a dokonce i kontakt na dovozce trumpeteru přestože jsem trošku brblal. Ale když se začteš do pár posledních příspěvků pochopíš proč.
Hanys
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom

"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"
Jozef Dojčar
Expert fóra

Příspěvek od Jozef Dojčar »

Pro všechny mé přátele a zákazníky, nepište mi už prosím na starý email tiscali, ale na nový josef.dojcar@email.cz . Z nějakého důvodu se už asi tři týdny nemůžu dostat ke svému účtu a správce se mnou bohužel nekomunikuje. Pokud jste mi někdo v této době psal, omlouvám se, že jsem neodpověděl, ale nevím kolik a jakých zpráv tam je.
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:yes Pro " PavelH " osobně si myslím,že modeláři z příbuzných odvětví si rádi pomůžou pokud mají zkušenosti z praxe i z rozhovor a internetu.Ať to jezdí na kolech,léta,plave a nebo i občas kráčí( myšleno roboti).Ja osobně také nejsem nikterak mladý,ale jak se říká: Co tě nezabije to tě posílí.A to přísloví platí pořád a platit bude.Zatni zuby a hurá do stavění ať model funguje. :yes :) -wink
Jozef Dojčar
Expert fóra

Příspěvek od Jozef Dojčar »

Ten příspěvek od PavlaH je starý asi 4 roky. Kdo ví, jestli ještě žije :nerd
Odpovědět