Na imageshack.us radši ne..protože maj dost přetížený servery, hlavně večer je to uplná hrůza! To si můžu vždycky dojít ještě na jedno něž se to načte!
Pekná práca. Prajem veľa štastných km :D Ja mám iba štvorkolku ale tiež sa niekedy divím kade všade vylezie a aké prekážky zvláda. Najviac ma teší fantastická stabilita podvozku tatra :)
Tak jsem se konečně dokopal k tomu abych zapracoval na ochranném rámu.
Už se mě totiž podařilo vysklít přední i boční sklo a přelomit leví A sloupek :?
Kdybych měl už hotový rám tak se nic nestalo :wink:
Pekna a cista prace! Uz se taky tesim na svoji "krasku" jenze nak nejni cas :( jinak ja ram uvazuju z ocele, bojim se ze dural bude moc mekkej, chystam kabinu z plechu, tak bude trosku nachylnejsi na pady...
Mas opravdu pekne udelany to auticko, doufam ze se uvidime v tech Drnovicich ;)
velice pekny, taky jsem o ni uvazoval, ale nejdiv dodelam auto :? ale jen bych mel strach aby to ten pricnik "unes", myslim jako aby se neohnul, precejen nejaky vetsi sily by tam klidne mohly vzniknout.. :?
PejaTruck píše:velice pekny, taky jsem o ni uvazoval, ale nejdiv dodelam auto :? ale jen bych mel strach aby to ten pricnik "unes", myslim jako aby se neohnul, precejen nejaky vetsi sily by tam klidne mohly vzniknout.. :?
Velké síly tam určitě jsou, na zahrádce jsem se v pohodě zakopal a všechno zatím drží :D
Před blížící se zimou a snad i sněžením je to výborná výbava. Taky jsem uvažoval o radlici, ale čas není.
Hezká práce.
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ