kasle
-
Návštěvník
Ja tiež neovládam žiaden cudzí jazyk a informácie zbieram po webe. Treba kúpiť nejaký slovník, skúsiť prečítať aj cudzí text. Zistiš že veľa výrazov sa opakuje, pohladáš v slovníku a ideš dalej. Taktiež čísla a uvedené jednotky veľa napovedia, atd... Ved si predsa modelár, no nie! :DVory píše:To je hezky ale ja myslel neco kde by o tom aute bylo neco taky cesky :?
Igor
Mini-T, M18, FG Marder 1:6,
Mini-T, M18, FG Marder 1:6,
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
Prosím o zaslání pdf o ifě na mail papousek@cmail.cz, díky
Aleš
Aleš
-
Aleš Papoušek
Ja tiež neovládam žiaden cudzí jazyk a informácie zbieram po webe. Treba kúpiť nejaký slovník, skúsiť prečítať aj cudzí text. Zistiš že veľa výrazov sa opakuje, pohladáš v slovníku a ideš dalej. Taktiež čísla a uvedené jednotky veľa napovedia, atd... Ved si predsa modelár, no nie
Tak ja se ucim nemcinu i anglictinu ale sem tzv. liny clovek... Ale jinak se slovnikem pracuju obstojne kazdou chvili
Tak ja se ucim nemcinu i anglictinu ale sem tzv. liny clovek... Ale jinak se slovnikem pracuju obstojne kazdou chvili
ok...tak posláno..doufám, že to pomůže dalšímu modeláři.
doufám, že se pak pochlubíte svými modely..:)
p.s...protože sem "pitomej"...tak ten dotaz "vyrobit nebo koupit" je prosím ode mne.. díkes
doufám, že se pak pochlubíte svými modely..:)
p.s...protože sem "pitomej"...tak ten dotaz "vyrobit nebo koupit" je prosím ode mne.. díkes
Naposledy upravil(a) jenda dne 03 úno 2006 08:06, celkem upraveno 1 x.
-
Návštěvník
..tak mne tak napadlo..co myslíte, které řešení je lepší..
přemýšlím, jak udělám "boudu" na svůj model..zda-li si udělat kopyto a to pak olaminovat, nebo kasli poslepovat...nebo sem při návštěvě jednoho z našich supermarketů v oddělení hraček objevil "nákladák" na písek, který by svou velikosti celkem i pasoval..ostatně, stejná kasle jezdila na trialu už vloni, byl to ten červený mercedes. a o tomto modelu a jeho stavbě byl napsán také článek v rc revue
tak udělat nebo koupit?
přemýšlím, jak udělám "boudu" na svůj model..zda-li si udělat kopyto a to pak olaminovat, nebo kasli poslepovat...nebo sem při návštěvě jednoho z našich supermarketů v oddělení hraček objevil "nákladák" na písek, který by svou velikosti celkem i pasoval..ostatně, stejná kasle jezdila na trialu už vloni, byl to ten červený mercedes. a o tomto modelu a jeho stavbě byl napsán také článek v rc revue
tak udělat nebo koupit?
Ja osobne sem uz zakoupil Mana od bruderu obednal napravy od tamyje a okouk v blizkem zelezarstvi hlinikove profili a hned jak to pride zacnu stavet... Jedinej problen je ze nemuzu sehnat tereni pneumatiky o prumeru cca. 6cm-7cm no aby to slo k tomu bruderu proste... A za nemecky ceny v jejich obchodech se mi to kupovat nechce preci je 18 euro za par bez disku se mi zda moc.
-
Aleš Papoušek
Plastové kabiny z hraček jsou použitelné a při stavbě modelu nezdržují stavbu, jsou téměř nezničitelné, ale jsou těžké a pousouvají těžiště hodně nahoru a to není dobré. Jezdit se s nimi dá velmi dobře a model s nimi vypadá taky dobře.
Pozor na nová pravidla pro RC Truck Trial 2006, pro sériové auta je předepsána ochranná klec a ta zvedne těžiště, takže v kombinaci s těžkou kabinou je to skoro smrtelné.
Aleš
Pozor na nová pravidla pro RC Truck Trial 2006, pro sériové auta je předepsána ochranná klec a ta zvedne těžiště, takže v kombinaci s těžkou kabinou je to skoro smrtelné.
Aleš
-
Aleš Papoušek
Ja budu jezdit na upravenych pneomatikach od tamiye ( http://www.rc-trial.com/data/pneu/pneu% ... 0df-02.jpg a stoji 200 par)
Uprava byla velice jednoducha muzu poslat foto. A dostal sem je proto ze su vul a nebo ze sou v Pr....aze blby protoze sem chtel jiny a katalogovy cislo sem mel ze stavebnice. Ale po uprave budou podle meho nazoru dost pouzitelny. V blyzke dobe bude zkouska (az postavim auto
) a muzu podat informace o tom jak se na nich jede.
Uprava byla velice jednoducha muzu poslat foto. A dostal sem je proto ze su vul a nebo ze sou v Pr....aze blby protoze sem chtel jiny a katalogovy cislo sem mel ze stavebnice. Ale po uprave budou podle meho nazoru dost pouzitelny. V blyzke dobe bude zkouska (az postavim auto
Jendo, taky mi prosím pošli ten soubor pdf na info@rc-trucker.com. A můžeš ho poslat i Honzovi honzap@rc-trial.com ať to šoupne přímo sem na web.jenda píše:všem co chtějí něco o Ifě..není to přímo o typech W50 nebo W80 ale povedlo se mi najít na netu pdf dokument o ifě L60..jsou tam i nějaké rozměrové plánky..www adresu už si nepamatuju, ale ten dokument mám stažený..tak kdyžtak, kdo má zájem, at písne, pošlu mejlíkem
Hanys
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom
"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom
"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"