Celkem to i pruží. Některé pláty půjdou navrtat aby pružili víc, ale to až podle celkové váhy.PejaTruck píše:Pekny, pekny..dobra prace..a ty perka budou pruzit, nebo jsou jenom jako vahadlo?
Pěkná práce!Kopec píše:Tak podvozek máme po laku :) na pár drobností už je vlastně hotov, teď se vrhnu na převodovku, asi tamyia upravená podle Hanyse.

Listová pera jsem co nejvíc natlačil k centrální rouře, víc už to nešlo skrz manžety.Hanys píše:Pěkná práce!Kopec píše:Tak podvozek máme po laku :) na pár drobností už je vlastně hotov, teď se vrhnu na převodovku, asi tamyia upravená podle Hanyse.
Jak se Ti podařilo vyladit úhel zatočení předních kol s těmi listovými pery?
Na 3kvalt z tamyia můžu nechat vypálit boky převodovky, která se namontuje přímo na vývodový hřídel - je to redukce 3:1. Dělal jsem ji pro "MAXIMA" z PL.
Pěkný 2kvalt má Aleš v KRAZU :
Po spočítání roztečí os můžu zajistit vypálení boků i této převodovky, řazení by se dalo vyřešit i s věnečky s vnitřním ozubením, jak je v tatře na spojení náprav...
A další 2kvalt řeší Jirka ve vláknu T815 8x8 LIWA z vrtačky Narex.
Prosimtě, jak ti šlapě ten kardan do pravýho úhle? Dobrý? Já sem myslel, že to vůbec nejde...Kopec píše:Tady ze pár lepších fotek:
Pokud je plně funkční tak s tím nejsou problémy.SQD píše: Prosimtě, jak ti šlapě ten kardan do pravýho úhle? Dobrý? Já sem myslel, že to vůbec nejde...
Vy jste ale vtipálciStřelec píše:Pokud je plně funkční tak s tím nejsou problémy.SQD píše: Prosimtě, jak ti šlapě ten kardan do pravýho úhle? Dobrý? Já sem myslel, že to vůbec nejde...