Hledám stejně postižené kolegy

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
Ivan
Nováček na fóru

Hledám stejně postižené kolegy

Příspěvek od Ivan »

Hledám kolegy , kteří jsou na tom jako já a nemají s kým jezdit .
Postavil jsem si model Tatry Dakar 91 pro kategorii S3 s tím , že bych se rád zúčasnil "nějakého měření sil " ( jak taky jinak v tomto oboru ) . Ve stavebním nadšení mi ani nedošlo jak je ode mě daleko do Plzence . Jsem z České Třebové a do Plzence to mám 300 km . Do Rudné a podobně , kde se pokoušejí jezdit Pražáci to mám tak 200 km .Už několik let sleduju tyto stránky , ale zatím jsem neobjevil nikoho z Vysočiny nebo mého bližšího okolí (kromě pánů Javůrků, kteří jezdí jinou kategorii). Každý klub nemá webové stránky ( natož jednotlivec ), tak to zkouším takhle . OZVE SE MI NĚKDO ???
Ivan
Nováček na fóru

Re: Hledám stejně postižené kolegy

Příspěvek od Ivan »

Zapoměl jsem napsat mailovou adresu : ivan-vaněk@seznam.cz
JirkaW
Expert fóra

Příspěvek od JirkaW »

No budeš to mít těžký. Minulý týden, při předváděčce v Brně, se k nám hlásil jedinej rizí moravský RCTT-ista, Rik. Ten navíc jezdí S1. Asi na Moravě frčí jiný kategorie.
JW
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

v brně je dost trialistů škoda že nedorazil ani jeden teda spíše jsou tam crawleři a jeden S2 a myslim jeden S1 bo neak tak jinak tady nikoho neznám :? tady frčí rally, taky sem podlehl :oops: :lol: no a rolbaře neznám z ČR ani jednoho a stejně jezdim :lol:
Ivan
Nováček na fóru

Příspěvek od Ivan »

Vidím ,že je to fakt problém . Na začátku týdne jsem měl zkrat a dal jsem model do nabídky prodej . Pak mě ho bylo líto , tak jsem zkusil tuto možnost . No uvidím , třeba se ještě někdo ozve .
Fugas
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Fugas »

Presne môj problém. Tiež nemám ským jazdiť. Plzenec ďaleko :cry:
SQD
Junior člen fóra

Příspěvek od SQD »

Já mám plzenec kousek, ale zase nemám auto.. :(
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

momentálně sice trial nejezdím, ale již si chystám podklady na jedno autíčko. Do třebové to je sice taky pěkný kosek z Kopřivnice, ale pořád blíž než do Plzně. Ale kdyby se někdo objěvil ze severní moravy, nebo snad kolem Kopřivnice taky bych uvítal nějakou spolupráci. Mám kolrgu z Nového jičína, ale být nás více mohlibychom udělat moravsko-slezko-valašskou partu :wink:
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Fugas
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Fugas »

Chcem sa spýtať či tu niekto nieje z okolia Náchoda, kto sa venuje rovnakému hobby.
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

Jsem línej jak veš , nechce se mně hledat v pravidlech RCCT za což se omlouvám a tak se zeptám rovnou - Tvůj model je zhruba jaké měřítko ???
Fugas
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Fugas »

1/10 len s trochu širšími nápravami pre lepšiu stabilitu. Takže by to malo spadať do S3
Odpovědět