Aubin píše:Portály, kabina ? Stále bych netvrdil že je to zpoloviny okopírovaná tatra. Ale to je jedno, jak si řikal obě auta jsou skvělí a vyjmečný. :wink:

Aubin píše:Portály, kabina ? Stále bych netvrdil že je to zpoloviny okopírovaná tatra. Ale to je jedno, jak si řikal obě auta jsou skvělí a vyjmečný. :wink:

Vypadá to jako starší Pinzgoš , nebo prototip UVecka - fotokvalita bídnáPatys píše:Tady je hádanka :D i když pro vás asi nebude moc těžká.
Něco jsem objevil, poznáte co je to zač![]()
Zatím je na dílně tak není problém cokoli nafotit, navíc je další zájemce, takže sháníme další ARO pro přestavbu (to kdyby někdo nějakém věděl).Střelec píše::) Pěkný vozejček,nemáš Jirko detailnější fotky??Je dost pěkně udělaný.![]()
Osobně bych uvítal fotky s detaily na zavěšení a nápravách,řízení.Jinak to vemem přes Soukr.zprávu. :) Mě se tento ty vozu také líbí.jirka píše: Zatím je na dílně tak není problém cokoli nafotit, navíc je další zájemce, takže sháníme další ARO pro přestavbu (to kdyby někdo nějakém věděl).
Takže upřesní co chcež a nafotím třeba každý šroubek :D
Je to Volvo C30X přesný typ nevimRoman píše:Vypadá to jako starší Pinzgoš , nebo prototip UVecka - fotokvalita bídnáPatys píše:Tady je hádanka :D i když pro vás asi nebude moc těžká.
Něco jsem objevil, poznáte co je to zač![]()