omlouvám se za mé skoupé vyjadřování ale na fóru jsem ůplně po prvé.Budu se snažit vám "skáloprasa" co nejvíce popsat. Je celý z duralu a made in doma ,regulátor je pro všechny 4 motory 380 speed společný vždy dva do série připojeny paralelně.Regulátor je postaven od nějaké f. která ho zaslala na dobírku 400kč. Na akumulátor Kan 8mi článek jezdím 45 min v terénu .Nápravy jsou řešeny jako dvě žebra které stahují dva zkrácené akušroubováky.
mám fůru videa , fotek ale to sem nevleze. Ještě jednou se omlouvám nejsem žádný webdesigner.
Tak jako tohle se mi hodně líbí... Jak jsou velký ty videa? uvažoval jsi třeba o zavedení účtu na http://www.youtube.com ??? Jinak forum je dělaný tak, aby to zvládnul každý, i když není webdesigner a absolutně nic netuší např. o html :wink:
jezdí to dobře...až se docela divím protože dva motory do série jeden se zastaví a už se neroztočí.Nebo to máš zapojený vepředu levej a vzadu pravej do série spolu třeba? nebo jedna náprava a motory sériově? snad si to pochopil :)
Billy Joe píše:Mohl bych vidět fotku neumím si to v reálu představit děkuji.
A kde jste tu převodovku sehnal???
Něco podobného, inspirováno právě Skáloprasem sem už před nějakou dobou sestrojil.
Pohon elektromotory taky v kolech, náprava naoko portálová:
Nechci nosit "švestičky z mé zahrádky", jen musim přiznat kdo mě inspiroval a tím pádem ukázat v jaké podobě sem k řešení přistoupil já. Více v GALERII, resp v tech. popisu ve složce DATA
Billy Joe píše:Mohl bych vidět fotku neumím si to v reálu představit děkuji.
A kde jste tu převodovku sehnal???
Něco podobného, inspirováno právě Skáloprasem sem už před nějakou dobou sestrojil.
Pohon elektromotory taky v kolech, náprava naoko portálová:
Nechci nosit "švestičky z mé zahrádky", jen musim přiznat kdo mě inspiroval a tím pádem ukázat v jaké podobě sem k řešení přistoupil já. Více v GALERII, resp v tech. popisu ve složce DATA
Zdar vypadá to velice zajímavě mohl bych vědět jak jsi uchytil na ty hřídele motorů kola
P.S. Omlouvám se za blbý dotazy,ale do tedka jsem jezdil jenom Rc rally.