časopis RC Revue,číslo 3,4,5/2007
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
-
Jirka Klementa
- Nováček na fóru
časopis RC Revue,číslo 3,4,5/2007
Hledám časopis RC Revue,číslo 3,4,5/2007-byl tam článek na 3 díly o odlévání-nabídněte.Díky.
Re: časopis RC Revue,číslo 3,4,5/2007
Pokud myslíš odlévání drobných dílů z resinu do leukoprenových forem , tak pro tvou OSOBNÍ POTŘEBU ti ho můžu poslat ve skenu , nebo poradit osobně.
-
Jirka Klementa
- Nováček na fóru
Díky,to bych byl rád.Už jsem odlévat zkoušel,ale třeba se dozvím něco nového.Šířit to nikde nebudu,je to jen pro mně.Přemýšlím o nějaké vývěvě,ale zatím sbírám informace.
Kód: Vybrat vše
E-mail: jiriklementa@seznam.czRe: časopis RC Revue,číslo 3,4,5/2007
kdybych mohl poprosit taky o ten článeček díky moc e-mail mám v profilu
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
-
Jirka Klementa
- Nováček na fóru
Díky za odpovědi,článek na Mo-na-ku znám,chtěl jsem ještě prostudovat článek v časopise jestli tam nejsou další informace ,či jiné fotografie.Nejvíc by mne zajímaly detaily vývěvy.
-
Michael Hille
- Občasný přispěvatel fóra
Pokud bych mohl poprosit o článek pro vlastní tvorbu .... michael.hille@seznam.cz
Děkuji
Děkuji
Nečetl jsem článek, ale za svých modělářských začátků jsme vývěvy dělali ze starých lednic. Uřízneš výparník pokud možno co nejdál od kompresoru aby si mohl připojit přes gumovou hadici nějakou trubičku, na ustřiženej konec kabelu dáš vidlici a je hotovo. Když se kompresou nebude vrtět, tak pudeš vykuchat další lednici. Jednoduché, levné.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
P MARO59 - Unimog
S2 MARO59 - Bremach -
-
Michael Hille
to JirkaW:Tak kompresor z ledničky doma mám ale ten zbytek,hlavně ten výparník nemám.....to bych musel vykuchat ledničku a doma by neměli asi moc radost.
Pokud to nějak půjde jednoduše načrtnou pro upřesnění?????
Pokud to nějak půjde jednoduše načrtnou pro upřesnění?????
Ten výparník nepotřebuješ. S kompresoru ti koukaj dvě trubičky. Jedna dělá přetlak, druhá podtlak, záleží kam to připojíš. Na tu trubičku připoj nějakou hadičku, tvrdou, musí držet tvar.
Plynovou hadici ke sporáku nebo od kompresoru, stačí stará. Pak vem pytel na odpadky, strč do něj tu hadici, omotej izolepou a pusť. Hned budeš mít představu co to umí. Pořizovací náklady "šrot", výkon úžasný.
Plynovou hadici ke sporáku nebo od kompresoru, stačí stará. Pak vem pytel na odpadky, strč do něj tu hadici, omotej izolepou a pusť. Hned budeš mít představu co to umí. Pořizovací náklady "šrot", výkon úžasný.
JW
P MARO59 - Unimog
S2 MARO59 - Bremach -
P MARO59 - Unimog
S2 MARO59 - Bremach -
-
Michael Hille
Jo zkoušel jsem dát na kompresor airbrusch,ale byla krátká hadička,je tam zapotřebí delší kvůli tomu pulsování kompresoru,jinak stříká pistol nerovnoměrně.
Asi si už umim představit co to dělá,vyzkoušíme uvidíme :D :D
Asi si už umim představit co to dělá,vyzkoušíme uvidíme :D :D