Auto nejede jak má

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
Radek.Solarik
Nováček na fóru

Auto nejede jak má

Příspěvek od Radek.Solarik »

Ahoj všem, mám doma RC auto. Je to teda levnější auto, ale byl jsem s ním spokojený. Jedná se o off-road. Když jsem si chtěl jednou zajezdit tak se mi ale stala nemilá věc. Do auta jsem vložil nabitou baterii a když jsem chtěl jet tak jsem zjistil, že dozadu jezdí jak má, ale dopředu jede neskutečně pomalu a nikdy se i dokonce úplně zastaví. Proto Vás všechny žádám jestli nevíte co s tím. Díky moc.
rik
Senior člen fóra

Re: Auto nejede jak má

Příspěvek od rik »

možná regulátor :? :wink:
M.S
Senior člen fóra

Příspěvek od M.S »

Jo, souhlas, asi těžko to bude něco jinýho. Upřesni ale trochu co to je za auto a co je tam za regec resp. RC, akku atd.
Radek.Solarik
Nováček na fóru

No jako není to žádný drahý auto. Je to normální auto na ovládání z obchodu. :? STálo asi 1000kč.
M.S
Senior člen fóra

Příspěvek od M.S »

Tohle se mi kdysi u "číňáků" stalo několikrát, mě osobně prostě cosi shořelo, tak jsem obrátil kanál na vysílači a výstup k motoru v autě. Musíš si umět poradit.
Nevýhoda takovýho řešení je(pokud se podaří), že dopředu pojede dobře, nazpátek špatně, oboje jen dočasně, protože tě takjakotak na 99% jednou čeká definitivní konec přijímače/regulátoru.
Nebo kup použitý modelářský RC a regec a za investici cca 1500 máš při troše štěstí na pár let pokoj.
Radek.Solarik
Nováček na fóru

Tak se na to asi vykašlu. Stejně budu mít asi za měsíc nového Peugeota. Ale jinak díky všem za rady. :wink:
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

Koukám , že věříš na Ježíška :lol: (za měsíc nový auto )
Ale k věci - regulátor to může být , ale nepodceňoval bych ani stránku mechanickou :wink: než vyhodíš prachy za rego , nebo než vyhodíš celý auto (hodící se zaškrtněte) tak bych být tebou ještě protočil rukou převody a zkusil jestli se nekoušou kolečka. U levnejch plastovejch dílů se stává , že se vytlačí zuby , nebo uložení ozubeného kolečka jedním směrem a tam se to pak může šprajcovat , nebo naopak skákat přes zuby. doporučuji odzkoušení vůlí , případně i rozebrání. Když do popelnice tak zničenej - ne ??
Radek.Solarik
Nováček na fóru

Jo na ježíška věřím protože mi ho přinese :lol: A ty kolečka ješte zkusím. Díky za radu.
Odpovědět