Auto nejede jak má
-
Radek.Solarik
- Nováček na fóru
Auto nejede jak má
Ahoj všem, mám doma RC auto. Je to teda levnější auto, ale byl jsem s ním spokojený. Jedná se o off-road. Když jsem si chtěl jednou zajezdit tak se mi ale stala nemilá věc. Do auta jsem vložil nabitou baterii a když jsem chtěl jet tak jsem zjistil, že dozadu jezdí jak má, ale dopředu jede neskutečně pomalu a nikdy se i dokonce úplně zastaví. Proto Vás všechny žádám jestli nevíte co s tím. Díky moc.
Re: Auto nejede jak má
Jo, souhlas, asi těžko to bude něco jinýho. Upřesni ale trochu co to je za auto a co je tam za regec resp. RC, akku atd.
-
Radek.Solarik
- Nováček na fóru
No jako není to žádný drahý auto. Je to normální auto na ovládání z obchodu. :? STálo asi 1000kč.
Tohle se mi kdysi u "číňáků" stalo několikrát, mě osobně prostě cosi shořelo, tak jsem obrátil kanál na vysílači a výstup k motoru v autě. Musíš si umět poradit.
Nevýhoda takovýho řešení je(pokud se podaří), že dopředu pojede dobře, nazpátek špatně, oboje jen dočasně, protože tě takjakotak na 99% jednou čeká definitivní konec přijímače/regulátoru.
Nebo kup použitý modelářský RC a regec a za investici cca 1500 máš při troše štěstí na pár let pokoj.
Nevýhoda takovýho řešení je(pokud se podaří), že dopředu pojede dobře, nazpátek špatně, oboje jen dočasně, protože tě takjakotak na 99% jednou čeká definitivní konec přijímače/regulátoru.
Nebo kup použitý modelářský RC a regec a za investici cca 1500 máš při troše štěstí na pár let pokoj.
-
Radek.Solarik
- Nováček na fóru
Tak se na to asi vykašlu. Stejně budu mít asi za měsíc nového Peugeota. Ale jinak díky všem za rady. :wink:
Koukám , že věříš na Ježíška
(za měsíc nový auto )
Ale k věci - regulátor to může být , ale nepodceňoval bych ani stránku mechanickou :wink: než vyhodíš prachy za rego , nebo než vyhodíš celý auto (hodící se zaškrtněte) tak bych být tebou ještě protočil rukou převody a zkusil jestli se nekoušou kolečka. U levnejch plastovejch dílů se stává , že se vytlačí zuby , nebo uložení ozubeného kolečka jedním směrem a tam se to pak může šprajcovat , nebo naopak skákat přes zuby. doporučuji odzkoušení vůlí , případně i rozebrání. Když do popelnice tak zničenej - ne ??
Ale k věci - regulátor to může být , ale nepodceňoval bych ani stránku mechanickou :wink: než vyhodíš prachy za rego , nebo než vyhodíš celý auto (hodící se zaškrtněte) tak bych být tebou ještě protočil rukou převody a zkusil jestli se nekoušou kolečka. U levnejch plastovejch dílů se stává , že se vytlačí zuby , nebo uložení ozubeného kolečka jedním směrem a tam se to pak může šprajcovat , nebo naopak skákat přes zuby. doporučuji odzkoušení vůlí , případně i rozebrání. Když do popelnice tak zničenej - ne ??
-
Radek.Solarik
- Nováček na fóru
Jo na ježíška věřím protože mi ho přinese
A ty kolečka ješte zkusím. Díky za radu.