GUMY na náklaďák

Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).

V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.

Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Odpovědět
Slávek
Občasný přispěvatel fóra

GUMY na náklaďák

Příspěvek od Slávek »

Jestli má někdo zájem, našel jsem v garáži pneumatiky na náklaďák, sou dělaný opravdu v "pekárně" pneumatik

průměr : 147mm
díra : 70mm
šíře : 37mm
je to asi měřítko 1:8

Obrázek

Obrázek

Obrázek

tak jestli bude mít někdo zájem tak sou k mání, mám jich 8ks, jestli bude zájem tak by jich možná bylo víc(nechal bych je upíct) :lol: možná by to vyšlo
Kyosho - NISAN TERANO 1:9
samo domo - Toyota Pickup 4x4 1:8
Aleš Papoušek
Klub RC Truck Trial Praha

Re: GUMY na náklaďák

Příspěvek od Aleš Papoušek »

O gumy zájem nemám, ale uchvátila mě ta preciznost a tím pádem mám zájed o informace o výrobě formy. Bylo by nějaké info typu: z čeho je forma, kdo ji vyráběl...
díky
Aleš
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Slávek
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Slávek »

Jsou opravdu docela qvalitka :) ve zvětšenině obrázku je i výrobce Obrázek
Jedná se o malosériovou výrobu, tyto pneumatiky byly používány jako reklamní - byly do nich místo disků vloženy skleněné popelníky, určitě si je hodně lidí najednou vybaví že to někde už viděli - jsou i další "takové" pneu s krásným traktorovým vzorem cca 165mm průměr a asi 55 šíře leč tu mám jen jednu a ještě k tomu není moje :( , jiné vzorky jsem se zatím nesehnal, ale zkouším to dál, kdybych byl úspěšnej dám vědět. V pekárně mám kontakt :P .
Jinak z čeho je forma to nevím a kdo jí dělal taky nevím ale můžu zjistit. Možná :P
Aleš Papoušek

Tím výrobcem je vše odpovězeno, prostě profi forma. Pokud by se podařilo sehnat gumu s traktorovým vzorkem, to už by zájem byl.
Aleš
Tim
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Tim »

a jsou měkký nebo spíš plastový?
M.S
Senior člen fóra

Příspěvek od M.S »

Aleš Papoušek píše:Tím výrobcem je vše odpovězeno, prostě profi forma. Pokud by se podařilo sehnat gumu s traktorovým vzorkem, to už by zájem byl.
Přesně tak, měl bych taky zájem o gumy s podobným průměrem ovšem klasika šípák. Pokud mírně větší, nevadilo by. Logika bude asi jako u všeho - čím více, tím levnější...
Aproto Aleši, pokud náhodou myslíš třeba kategorii S4 a gumy téhle velikosti 1:6 - 1:7, kdyby se našlo pár zájemců, i forma by se kvantitou zaplatila snáž, ne?
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

Kráááááááááááásná - silniční V3S ková jako když vyšije !!! Mitas dělal většinu pneumatik na skvělý český hračky , pro Ites , Igru atd. Jo kdyby byl šípák , tak bych taky možná věděl o zájemci - jeden polskej kámoš staví V3S ku , jen ten rozměr je maliko větší než potřebuje :|
Slávek
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Slávek »

Tim píše:a jsou měkký nebo spíš plastový?
Jsou normálně gumový nejsou to žádný šunty od "větnamců" :D
polda100
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od polda100 »

Roman píše:Kráááááááááááásná - silniční V3S ková jako když vyšije !!! Mitas dělal většinu pneumatik na skvělý český hračky , pro Ites , Igru atd. Jo kdyby byl šípák , tak bych taky možná věděl o zájemci - jeden polskej kámoš staví V3S ku , jen ten rozměr je maliko větší než potřebuje :|

Taky by se mi líbily ale menší průměr a šípák.
Aleš Papoušek

[quote="M.S]Aproto Aleši, pokud náhodou myslíš třeba kategorii S4 a gumy téhle velikosti 1:6 - 1:7, kdyby se našlo pár zájemců, i forma by se kvantitou zaplatila snáž, ne?[/quote]

Pro příští rok jedu zase S2 a asi u ní zůstanu.
Aleš
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

Stím traktorovým vzorem a i skleněným popelníkem jsem se asi před 15 letry setkal u známých v Praze, hodně se mi ta guma líbila, ale jak psal Slávek měla průměr kolem těch 13 cm a šíře tak do 3cm +/- prostě klasický traktor. materiál byl guma jako u stavebnice merkur. 15 let je hodně možná se pletu, ale asi to bude ono popelník tam byl. :roll:
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Odpovědět