Ruská vozítka

Návody a rady pro stavbu, postupy, materiály, zkušenosti.
Odpovědět
Střelec

Re: Ruská vozítka

Příspěvek od Střelec »

:shock: :shock: Tak to je dost dobrý,kouknul jsem na to a pěkný fotky a hlavně čisté. :idea:
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:) Nedalo mi to abych při prohledávání internetu se nepodíval po nějakém krásném ruském stroji v terénu. Myslím si ,že jsem našel velice pěkný nákladní auto. Posuďte sami jak je dokáže v terénu nádherně vypadat. :wink: :mrgreen:

Obrázek
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

jo jo ve vypadání v terénu vážně exceluje :lol: myslím že je to gaz hmmm 136 nebo tak nějak že :mrgreen:
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:shock: :shock: :shock: :shock: 8)
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

tak né no :oops: já si to asi splet s něčím jiným sry. sem z toho uz trochu zmatenej :?
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

:) Tak tohle se muselo Střelce hodně dotknout :| Vždyť je to jeho oblíbený ZIL :wink: Sice trošku zkrácený , ale ZIL :wink:
M.S
Senior člen fóra

Příspěvek od M.S »

Ale na druhou stranu nutno uznat že Zil 131, ač pro mě ne nejoblíbenější, má několik docela dost podobných bratrů, který jsou relativně lehce zaměnitený...
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

To souhlasím :wink:
Obrázek
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:) Ne , nedotklo se mě to,je fakt ,že je to můj oblíbený truck,jak se říká žádný učený z nebe nespadl.Taky nedokážu určit všechny nákladní vozy všech výrobců náklaďáků. :lol:
:P Také jsem nevěděl,že by mohl byt nějaký ruský truck v provedení jeřábu :idea: A je to fakt,že je. :wink: :mrgreen:

Obrázek
Jozef Dojčar
Expert fóra

Příspěvek od Jozef Dojčar »

Jestli se nepletu, tohle je spíš bagr :lol:
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:shock: :shock: A joooooo,ja se přepsal ,když jsem vkládal obrázek tak jsem na to nekoukal. :oops: :oops: Omlouvám se. :mrgreen:
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

Taky bych se u tohoto KRAZe klonil k bagru :D Co se týká jeřábů musím Střelce vyvést z omylu :wink: Jenom na podvozku URAL se v armádách varšavské smlouvy vyskytovalo 9 variant různých jeřábů včetně vyprošťovacích !!! Bylo to hlavně díky potřeby jejich služeb u raketového vojska pro manipulaci s raketami. V české (československé) armádě se používalo asi 6 různých modifikací jeřábů na podvozcích ruskejch dravců :wink: Pokud to někoho zajímá můžu oprášit v PC zasuté složky s fotkama a TTD.
Střelec

Příspěvek od Střelec »

Roman píše: ... Pokud to někoho zajímá můžu oprášit v PC zasuté složky s fotkama a TTD.
Dobrý nápad Romane,šlo by to hodit sem nějaké informace ??? Dost by mě to zajímalo jaké jsou druhy a fotky se také šiknou. :mrgreen: :wink:
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:mrgreen: :mrgreen: Tak jsem našel kolegu co modelaří také a má na RC model Trial-Truck URAL 6x6 na dvou kanál a velice krásný model. :idea: :D :D mrkněte na:

http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... s%26sa%3DG
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:o Třeba tenhle model z netu já osobně nevím co je to za stroj,zda představuje ruský stroj nebo nééé. Písmeno na chladiči mi nic neříká. :shock:

Obrázek
DRracer
Expert fóra

Příspěvek od DRracer »

strelec: to je nemecky Magirus
http://de.wikipedia.org/wiki/Magirus-Deutz
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:shock: :shock: Aha,tak to jsem nevěděl. :mrgreen: Našel jsem na netu další velice pěkný model trucku. :wink:

Obrázek

Takový asi mít nebudu :oops: .
rik
Senior člen fóra

Příspěvek od rik »

jo jo pěkný modely :wink: :wink:
Aleš Papoušek
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od Aleš Papoušek »

Střelec píše:Takový asi mít nebudu :oops: .
A proč ne? Vždyť je to dost jednoduchý model, ale krásný. Začíná zima, zimní večery jsou dlouhé a na jaře se jezdí.
Aleš
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Střelec

Příspěvek od Střelec »

:| Jde o to ,že na model co stavím mám problém sehnat kola i s plášti. Je široká nabídka a tady na fóru se o kolech a věcech s tím spojených hovořilo hodně,ale jsem v situaci kdy nevím jak dál.Rozměr a šířka kol co potřebuji je nedostupná nebo spíše minimálně používána,a doma zhotovit kola v paneláku nelze a upéct ve formě už vůbec ne vůči sousedům,jednak kvůli zápachu při pečení a pak nemám patřičnou formu a to je ještě forma atypická a na 8 páru to je nerentabilní vůči ceně a výrobě formy. :cry: :|
Odpovědět