Michal Boček píše:Čau Honzo , bude součástí těch plánů i plánek kabiny ? Chtěl bych teď stavit kabinu liazky a sháním nějaké podklady.
Dík
Michal Boček
Plánek kabiny rozhodně kreslit nebudu. Budeš si s tím muset nějak poradit :wink:
Já jsem použil papírovou vystřihovánku, kterou jsem zvětšil na kopírce a jednotlivé díly jsem pak vyřezal z překližky a slepil.
Pak samozřejmě trochu kytu a broušení...
Anonymous píše:HonzoP to tví servro HS 805 bb se vrací samo nebo mu musis pomoc (pruzinkou).
Chlape, uz jsi videl servo na pruzinku? :? Jedna se o servo, ktere funguje principielne stejne, jako kazde jine servo, to jest proporcionalne. Je jine o proti standartnimu servu jen svou velikosti, silou, vodeodolnosti a tim, ze je osazene dvema kulickovymi lozisky. Standart servo vyvine silu asi tak 5Kg, tohle dela az 24Kg pri 6V.
Hm,taka to potom neviem načo máme všetci čo jazdíme spaľovacie buggy 1:8 na serve plyn/brzda pružinky a kolegovia čo jazdia monstre tiež s oblubou používaju na plyne pružinky. Pritom jazdia aj digitálne 10kg servá. Takže neironizuj ked nie si si na 100= istý. :wink:
Neviem v akom aute je použitá ta 805, ale v aute by som u Hitecu začínal u rady HS 645 MG