Graupner MC 12
Graupner MC 12
Ahoj, chci se zeptat jestli náhodou někdo nemáte funkční pravý knipl pro vysílač MC 12, třeba z odepsané soupravy. Nebo nevíte zda se dá tento knipl nahradit z typu MC 16/20?
j.p.m
Re: Graupner MC 12
Ahoj,
nevím jak je dotaz aktuální ale měl bych asi celou skoro nejetou MC-12. Jen je někde zasunutá na půdě chaty a nevím kdy tam pojedu.
Je v ní připojen myslím i Frsky modul. A mám k ní i pult myslím. Akorát plexi dislepje (pouze krycí) má prasklinku.
Tak kdyby byl zájem tak výhledově mohu doručit.
Ondřej
nevím jak je dotaz aktuální ale měl bych asi celou skoro nejetou MC-12. Jen je někde zasunutá na půdě chaty a nevím kdy tam pojedu.
Je v ní připojen myslím i Frsky modul. A mám k ní i pult myslím. Akorát plexi dislepje (pouze krycí) má prasklinku.
Tak kdyby byl zájem tak výhledově mohu doručit.
Ondřej
Zdravím, po prvním zkontaktování po SZ jsem psal ještě další dvě SZ, ty už ale zůstaly bez odpovědi. Nevím co se stalo, ale v případě že sis to rozmyslel, stačí napsat že prostě nemáš zájem. Takhle nevím co si mám myslet. Máš nějaké problémy, byla to sranda.....?
j.p.m
Ahoj Honzo,
omlouvám se, ztráta notifikace v emailu. Nabídka samozřejmě platí. Více v SZ.
Ondřej
omlouvám se, ztráta notifikace v emailu. Nabídka samozřejmě platí. Více v SZ.
Ondřej
Vysílačka je vyřešená. Přidám další dotaz.
Povedlo se mi velice levně sehnat dva přijímače GRAUPNER C 17, FM 40, úplně nové a k tomu jsem dostal ještě jeden kousek C 19, ale FM 41. Kupodivu po osazení krystalama FM 40 normálně funguje. Co mi ale není jasné. Přijímače jsou osmi a devítikanál, ale na krabičce je psáno šestnáct a osumnáct. Zajímalo by mě jak to zapojím. Bohužel k nim nemám návod a ani na netu nemůžu nic najít. Nemáte prosím náhodou někdo návody?
Povedlo se mi velice levně sehnat dva přijímače GRAUPNER C 17, FM 40, úplně nové a k tomu jsem dostal ještě jeden kousek C 19, ale FM 41. Kupodivu po osazení krystalama FM 40 normálně funguje. Co mi ale není jasné. Přijímače jsou osmi a devítikanál, ale na krabičce je psáno šestnáct a osumnáct. Zajímalo by mě jak to zapojím. Bohužel k nim nemám návod a ani na netu nemůžu nic najít. Nemáte prosím náhodou někdo návody?
j.p.m
-
Aleš Papoušek
- Klub RC Truck Trial Praha
Graupner normálně používá pro jeden kanál označení dva kanály. Takže 16 je ve skutečnosti 8-mi kanál a 18 je 9-ti kanál. Takže zapojení je klasické, jako u všech normálních přijímačů.
legenda S2, podle data výroby
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Tatra 815 4x4, Tatra 137 4x4,Tatra 813 8x8, Praga UV80 4x4,
ZIL 131 6x6, LIAZ 150.261, Unimog 1350L, ZIL 3910, URO F2, GAZ
Díky Aleši, myslel jsem si to, ale jeden nikdy neví. Futaba to taky takhle blbě u některejch výrobků značí.
Přijímačů mám teď dostatek.
Přijímačů mám teď dostatek.
j.p.m