rcrogi píše:Fugas: kde to je na tvojom webe? V sekcii Download to nemôžem najsť. Sú tam len motorkárske veci. :(
To jsem upravoval já, myslel jsem tím link "Download" v daném příspěvku a ne sekci Download u mě na serveru (http://www.flare.cz) ... odkaz na Download tam není na RC věci opravdu
Fugas píše:Mam vykresy dwg. napr pre autocad a pod. styroch tipov dvoj, troj a stvornapravovych podvozkov tatra. Su to original zostavy z koprivnice. Ak ti to na nieco bude a mas si to v com otvorit tak ti to mozem poslat
Fugas, pošli mi prosím ty výkresy dwg na email info@rc-trucker.com
Díky moc.
js píše:Dostal se někdo k těm výkresům v DWG? Měl bych taky zájem, ale Fugas neodpovídá :(
Nestaci ti to v vtakejto forme jpeg.?
Z obrázku se špatně berou rozměry, které na něm nejsou kótované. Právě se snažím rozkreslit kabinu a ta na těch obrázkách není skoro okótovaná. Jestli je to možné tak bych radši dwg :) Prosím, prosím smutně koukám :)
Z obrázku se špatně berou rozměry, které na něm nejsou kótované. Právě se snažím rozkreslit kabinu a ta na těch obrázkách není skoro okótovaná. Jestli je to možné tak bych radši dwg :) Prosím, prosím smutně koukám :)
Daj mail a ja ti to poslem. Potom mi mozes poslat tu rozkreslenu kabinu :wink:
Copak rozkreslujete, jednotlive dily kabiny, ze kterych pak budete sestavovat celou kabinu? :D
Mozna bych mohl vypomoct, ja uz to mam za sebou.
Muzu poskytnout kratkou, stredni a dlouhou kabinu v rozkladu ve formatu dwg.
...... a rozkreslenou kabinu ti klidně pošlu, ale je to neforemná disproporční krabice :) Mám to ale v 3D, k výkresům jsem se ještě nedostal.
Naposledy upravil(a) js dne 01 pro 2008 15:21, celkem upraveno 2 x.
Copak rozkreslujete, jednotlive dily kabiny, ze kterych pak budete sestavovat celou kabinu? :D
Mozna bych mohl vypomoct, ja uz to mam za sebou.
Muzu poskytnout kratkou, stredni a dlouhou kabinu v rozkladu ve formatu dwg.
Nedá se říct že rozkresluju, zatím se pokouším to nějak převést do 3D a pak budu teprve řešit výrobní "detaily" :)
Bylo by fajn, mít rozměry oken, dveří jejich umístění vzhledem ke tělu kabiny, ...
Tak dobročinnosti se meze nekladou, že? Můžu jen zopakovat svou emailovou adresu :D: ...............
Naposledy upravil(a) js dne 01 pro 2008 15:21, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, Chtěl bych vás poprosit jestli by mi někdo neposlal ty plany Tater v dwg na email zelvaha@tiscali.cz . Uvažuju o stavbě makety z papíru tak by mi to dost pomohlo. Předem moc všem děkuji.