Články v časopisech

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
David D.
Nováček na fóru

Články v časopisech

Příspěvek od David D. »

Pane Hanáček četl sem Váš článek v Rc-cars o řezání laserem a vodním paprskem.Jak tam máte tu převodovku,v té ceně ja započítaný i materiál od Awacu nebo byl Vámi dodaný?Děkuju za answer
Hanys
Expert fóra

Re: Články v časopisech

Příspěvek od Hanys »

David D. píše:Pane Hanáček četl sem Váš článek v Rc-cars o řezání laserem a vodním paprskem.Jak tam máte tu převodovku,v té ceně ja započítaný i materiál od Awacu nebo byl Vámi dodaný?Děkuju za answer
Ahoj Davide,
v článku je uvedeno, že výhodou tohoto řezání je to, že firma Awac materiál dodá a nemusí se kupovat celá tabule plechu.
Cena je včetně materiálu, vycházelo to nějak kolem 120,-kč/metr řezu 5mm silného duralu bez DPH. Řez tenčího plechu je levnější...
Hanys
rctruckercom@seznam.cz
http://www.rc-trucker.com
http://www.youtube.com/rctruckercom

"Není problém něco vyrobit, jen je potřeba nejdřív přijít na to jak...?"
David D.
Nováček na fóru

Příspěvek od David D. »

Děkuju za opověď. :) Ten výkres by asi měl být nakreslen v Corel Drawu?
Jozef Dojčar
Expert fóra

Příspěvek od Jozef Dojčar »

David D. píše:Děkuju za opověď. :) Ten výkres by asi měl být nakreslen v Corel Drawu?
To se radši zeptej ve firmě, která to bude dělat, jestli to umí zpracovat. Nejrozšířenější bude asi Autocad.
Co se týká toho materiálu ve firmě AWAC, tak měděný plech nebo plast jsem si musel dodat sám.
simpi
Nováček na fóru

Příspěvek od simpi »

uz s te nekdo cet posledni dil rc cars? ze 4 mesice je tam clanek o rc-trialu :D :D :D
js
Nováček na fóru

Příspěvek od js »

David D. píše:Děkuju za opověď. :) Ten výkres by asi měl být nakreslen v Corel Drawu?
V Awacu v Brně jsem se ptal, výkresy mají být ve formatu DWG (AutoCAD)
Patys
Nováček na fóru

Příspěvek od Patys »

simpi píše:uz s te nekdo cet posledni dil rc cars? ze 4 mesice je tam clanek o rc-trialu :D :D :D
JJ četl, je to super, že se tam občas objeví i RC truck trial :D :D
simpi
Nováček na fóru

Příspěvek od simpi »

to jo koupil jsem si svuj prvni dil a hned v nem tohle :D proc to nemuze bejt tlustci tech par stranek :? z nichz polovinu zabiraj obrazky je fakt malo :x coz je skoda ale furt lepsi nez nic :D
Aleš Papoušek
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od Aleš Papoušek »

Ono by to mělo víc stránek, kdyby bylo víc zasílaných příspěvků. Já se třeba už přes půl roku odhodlávám napsat o svých modelech. Jinými slovy, pište o trialu a pak tam bude víc stránek o trialu. Trochu kruh, ale je to tak, nikdo jiný o trialu psát nebude.
Aleš
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Aleš Papoušek píše:Ono by to mělo víc stránek, kdyby bylo víc zasílaných příspěvků. Já se třeba už přes půl roku odhodlávám napsat o svých modelech. Jinými slovy, pište o trialu a pak tam bude víc stránek o trialu. Trochu kruh, ale je to tak, nikdo jiný o trialu psát nebude.
Aleš
Už mě taky oslovili, aby jsem napsal článek, ale něják se do něj nemám, nemám čas, ale asi k tomu fakt sednu a něco pisnu, ať je co číst 8)
simpi
Nováček na fóru

Příspěvek od simpi »

tak jestli sem to tak trosku pochopil :D tak bychom si z toho mohli udelat mesicnik :D
j.p.m
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od j.p.m »

Tak trošku jsi to nepochopil :D, on už to ve skutečnosti měsíčník je. Odebírám ho od začátku. Jenom není bohužel tolik lidí zasílajících příspěvky, jako je tomu v jiných modelářských odvětvích.
j.p.m
j.p.m
Roman
Expert fóra

Příspěvek od Roman »

Myslím , že to pochopil :) Ja ho teda chápu naprosto přesně :wink: Myslel tím , nenápadně - krůček po krůčku si z tohoto periodika udělat časopis zaměřený na RC-TT To se ale musíme hoši činiti a zahltiti je příspěvky :wink:
simpi
Nováček na fóru

Příspěvek od simpi »

:D :D :D
Odpovědět