Pane Hanáček četl sem Váš článek v Rc-cars o řezání laserem a vodním paprskem.Jak tam máte tu převodovku,v té ceně ja započítaný i materiál od Awacu nebo byl Vámi dodaný?Děkuju za answer
David D. píše:Pane Hanáček četl sem Váš článek v Rc-cars o řezání laserem a vodním paprskem.Jak tam máte tu převodovku,v té ceně ja započítaný i materiál od Awacu nebo byl Vámi dodaný?Děkuju za answer
Ahoj Davide,
v článku je uvedeno, že výhodou tohoto řezání je to, že firma Awac materiál dodá a nemusí se kupovat celá tabule plechu.
Cena je včetně materiálu, vycházelo to nějak kolem 120,-kč/metr řezu 5mm silného duralu bez DPH. Řez tenčího plechu je levnější...
David D. píše:Děkuju za opověď. :) Ten výkres by asi měl být nakreslen v Corel Drawu?
To se radši zeptej ve firmě, která to bude dělat, jestli to umí zpracovat. Nejrozšířenější bude asi Autocad.
Co se týká toho materiálu ve firmě AWAC, tak měděný plech nebo plast jsem si musel dodat sám.
to jo koupil jsem si svuj prvni dil a hned v nem tohle :D proc to nemuze bejt tlustci tech par stranek :? z nichz polovinu zabiraj obrazky je fakt malo coz je skoda ale furt lepsi nez nic :D
Ono by to mělo víc stránek, kdyby bylo víc zasílaných příspěvků. Já se třeba už přes půl roku odhodlávám napsat o svých modelech. Jinými slovy, pište o trialu a pak tam bude víc stránek o trialu. Trochu kruh, ale je to tak, nikdo jiný o trialu psát nebude.
Aleš
Aleš Papoušek píše:Ono by to mělo víc stránek, kdyby bylo víc zasílaných příspěvků. Já se třeba už přes půl roku odhodlávám napsat o svých modelech. Jinými slovy, pište o trialu a pak tam bude víc stránek o trialu. Trochu kruh, ale je to tak, nikdo jiný o trialu psát nebude.
Aleš
Už mě taky oslovili, aby jsem napsal článek, ale něják se do něj nemám, nemám čas, ale asi k tomu fakt sednu a něco pisnu, ať je co číst
Tak trošku jsi to nepochopil :D, on už to ve skutečnosti měsíčník je. Odebírám ho od začátku. Jenom není bohužel tolik lidí zasílajících příspěvky, jako je tomu v jiných modelářských odvětvích.
j.p.m
Myslím , že to pochopil :) Ja ho teda chápu naprosto přesně :wink: Myslel tím , nenápadně - krůček po krůčku si z tohoto periodika udělat časopis zaměřený na RC-TT To se ale musíme hoši činiti a zahltiti je příspěvky :wink: