Uživatelé

Do tohoto fóra prosím pište příspěvky a dotazy na témata, která nejdou zařadit nikam jinam :-)
Odpovědět
Robert Seltz
Senior člen fóra

Uživatelé

Příspěvek od Robert Seltz »

Docela koukám skoro 200 uživatelů.Jen škoda, že je tu aktivních jen pár :?
MAN SX2000 8x8 (Připraven na letní sezónu 2085)
talaš.m
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od talaš.m »

no já to tu sleduju se zájmem každý den ale pustit se sám do modelu si nějak netroufám :oops: aspoň ne sám. já jsem spíš přes dospělé modely :wink:
Kúpíš cedník-teče, zanýtuješ ho a necedí...
Flare
Administrátor

Re: Uživatelé

Příspěvek od Flare »

Robert Seltz píše:Docela koukám skoro 200 uživatelů.Jen škoda, že je tu aktivních jen pár :?
Počet uživatelů by už byl v tisících, když bych nemazal různé ro-boty 8) ... a přitom stačila jen drobnost, od teď se musí při registraci opsat kód pozpátku a už žádní falešní sobové :P
Robert Seltz
Senior člen fóra

Flare píše:
Robert Seltz píše:Docela koukám skoro 200 uživatelů.Jen škoda, že je tu aktivních jen pár :?
Počet uživatelů by už byl v tisících, když bych nemazal různé ro-boty 8) ... a přitom stačila jen drobnost, od teď se musí při registraci opsat kód pozpátku a už žádní falešní sobové :P
To mi je jasnýAle docela by mě zajímalo kolik z těch lidí co maj příspěvek 0 sem vůbec chodí :idea:
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Robert Seltz píše: To mi je jasnýAle docela by mě zajímalo kolik z těch lidí co maj příspěvek 0 sem vůbec chodí :idea:
To bohužel není v administraci vidět, namátkou jsou uživatelé co mají nula a ani sem nechodí, ale globální přehled nemám. Zkusím připojit nějaký statistický modul, ale naopak je možná dobré, že to tu není přelidněno :shock:
Patys
Nováček na fóru

Příspěvek od Patys »

Já tu jsem pravidelně!!!! :D :D
Robert Seltz
Senior člen fóra

Taky sem rád, že je to tu takový spíš rodinný :D
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

necítím se jako velký přispěvovatel, spíš jako čitatel, ale všímám si že ve většině případu co tu jsem tak je to tu spíš sam anonym, jen zřídka registrovaný, ato to jsem každý třetí den (to jem v práci :D ).
Fugas
Občasný přispěvatel fóra

Příspěvek od Fugas »

Anonymne sa asi do fóra prispievať nedá, nie? A to si myslím že je trošku chyba, pretože aj ten užívateľ čo má jednu malú otázku resp. postreh, sa už musí registrovať a pritom túto stránku už v buducnosti nikdy nenavštívy. Je nás tu registrovaných 200 a aktívne prispieva cca 20 ľudí. Väčšina z tých 200 "užívateľov" si už nepamätá ani svoje heslo :D. Inak ako som objavil túto stránku tak ju pravidelne navštevujem, a som rád že takéto niečo existuje. :)
Robert Seltz
Senior člen fóra

no jo to by sme se taky zachvíly zbláznily kdyby sem moch psát každej :D
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Fugas píše:Anonymne sa asi do fóra prispievať nedá, nie? A to si myslím že je trošku chyba, pretože aj ten užívateľ čo má jednu malú otázku resp. postreh, sa už musí registrovať a pritom túto stránku už v buducnosti nikdy nenavštívy. Je nás tu registrovaných 200 a aktívne prispieva cca 20 ľudí. Väčšina z tých 200 "užívateľov" si už nepamätá ani svoje heslo :D. Inak ako som objavil túto stránku tak ju pravidelne navštevujem, a som rád že takéto niečo existuje. :)
Anonymně se nedá kvůli spamu a kvůli blábolům, spam by nás zabil, trvalo měsíce, než se podařilo mi vyladit to, aby se tu žádný neobjevoval. Heslo se dá poslat nebo obnovit, pokud se použijí cookies tak funguje dlouhodobé přihlášení a ani jedno není potřeba. Jako okrajový obor hold tisíce návštěv mít nebudeme 8)
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

a nejde třeba nadstavit, automatické vyřazení ze seznamu registrovaných řekněme po roce dvou bez přihlášení?, pak by se to procedilo. Druhá věc je jeli to nutné, nebo vadí vůbec nějak ty "spíci duše nějak?" :roll:
Flare píše:
Fugas píše:Anonymne sa asi do fóra prispievať nedá, nie? A to si myslím že je trošku chyba, pretože aj ten užívateľ čo má jednu malú otázku resp. postreh, sa už musí registrovať a pritom túto stránku už v buducnosti nikdy nenavštívy. Je nás tu registrovaných 200 a aktívne prispieva cca 20 ľudí. Väčšina z tých 200 "užívateľov" si už nepamätá ani svoje heslo :D. Inak ako som objavil túto stránku tak ju pravidelne navštevujem, a som rád že takéto niečo existuje. :)
Anonymně se nedá kvůli spamu a kvůli blábolům, spam by nás zabil, trvalo měsíce, než se podařilo mi vyladit to, aby se tu žádný neobjevoval. Heslo se dá poslat nebo obnovit, pokud se použijí cookies tak funguje dlouhodobé přihlášení a ani jedno není potřeba. Jako okrajový obor hold tisíce návštěv mít nebudeme 8)
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

jirka píše:a nejde třeba nadstavit, automatické vyřazení ze seznamu registrovaných řekněme po roce dvou bez přihlášení?, pak by se to procedilo. Druhá věc je jeli to nutné, nebo vadí vůbec nějak ty "spíci duše nějak?" :roll:
Ručně určitě jde, ale je to asi zbytečné, zdroje nebo prostor to nezabírá nějak zásadně 8)

Spíš pokud někomu chybí nějaká jiná funkcionalita, kterou viděl jinde tak ať dá vědět.
PvvS
Nováček na fóru

Příspěvek od PvvS »

mod inactive users do administrace .. :) to pomaha pri uklidu .
Me by vyhovovala rss verze fora.
Aleš Papoušek
Klub RC Truck Trial Praha

Příspěvek od Aleš Papoušek »

Možná bych měl jeden návrh. Uživatelé tu vystupují pod různými zkratkami. Vzhledem k tomu, že se scházíme na závodech, tak mám problém si zkratky přiřadit ke konkrétním osobám a trochu trapně se pak přestavujem.
Návrh: čistě dobrovolně v sekci uživatelé umístnit svoji fotku
Aleš
jirka
Expert fóra

Příspěvek od jirka »

Aleš Papoušek píše:Možná bych měl jeden návrh. Uživatelé tu vystupují pod různými zkratkami. Vzhledem k tomu, že se scházíme na závodech, tak mám problém si zkratky přiřadit ke konkrétním osobám a trochu trapně se pak přestavujem.
Aleš
Na závody s váma nejezdím, ale vloni v Kpřivnici na výstavě modelu jsem pracně hledal toho či onoho podle modelu. Foto je dle mě opravdu dobrý nápad.
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Aleš Papoušek píše:Možná bych měl jeden návrh. Uživatelé tu vystupují pod různými zkratkami. Vzhledem k tomu, že se scházíme na závodech, tak mám problém si zkratky přiřadit ke konkrétním osobám a trochu trapně se pak přestavujem.
Aleš
Tohle je rozumné - obecně pro fotku je použitelný avatar (malá fotka zobrazovaná u příspěvku), ale můžeme se podívat i o nečem pro představení uživatelů, které by nebylo veřejné (= zamčené jen pro registrované). Trochu jako Můj model?
Lukas
Junior člen fóra

Příspěvek od Lukas »

Jak tak koukam tak nekteri uzivatele tohohle fora nemaji radi ty, kteri si jako ja chodi akorat pocist co je novyho a nemaji ke stavajicimu co dodat. Jelikoz uz tu bylo hooooooodne moc veci zodpovezeno tak mi pripada zbytecne odpovidat porad dokola a pripada me zbytecny se prihlasovat jenom kdyz si tady chcu podivat co je novyho.
A pred odeslanim prispevku sem si nepsal o heslo :lol: a moje fotka je na nasem webu
Flare
Administrátor

Příspěvek od Flare »

Lukas píše:... A pred odeslanim prispevku sem si nepsal o heslo :lol: a moje fotka je na nasem webu
Už jsem psal, že hlavním důvodem uzamčení je spam. Jinak pro trvalé přihlášení stačí mít zapnuté cookies a pak už fórum udělá ostatní. Navíc nemyslím, že by ti, kteří si jen čtou někomu vadili :shock:
Robert Seltz
Senior člen fóra

NIKDO mi nevadí......založil sem to jenom a jenom pro debatu nic jinýho 8)
Odpovědět