Už jsem sice začal, hned jak jsem ji poprvé dostavěl. Bohužel jsem toho kreslení musel nechat, protože liazku každou chvíli předělávám. Prakticky po každé testovací jízdě se najde něco, co se dá vylepšit a tak se to ani kreslit nevyplatí. Snad už ji brzy dodělám. Zažínám už totiž plánovat něco dalšího.
Kdepak, tentokrát bych rád postavil opravdový trialový speciál, který bude mít obě nápravy zatáčecí a rád bych se pkusil o motory v nápravách.
Jak to ale dopadne to se teprve uvidí.
ja se pokousim o stavbu trialoveho specialu je to posadka František SLUNÉČKO,Jana ŠEVČÍKOVÁ auto je modre jmenem svarak,st.634
a pak nejakeho toho unimoga
Tracera 4x4x4 staví Filip Gruner http://www.mujweb.cz/zabava/fg-trial Tracer je ve fázi plánů až snů. Pro Filipa jsem na Tracera dělal nápravy a to je tak vše co je uděláno.
AP
cau honzo,libi se mi tvuj liaz.kolik by od tebe stal tvuj podvozek,myslim jen ram s napravama,bez elektriky a kol,ale s prevodovkou,kardanama.zaplatim i za velice podrobny popis vyroby ramu.co mas za motor a regulator,a jake baterie.dik za odpoved venca tichy.
Díky za pochvalu. Model na prodej se mi stavět moc nechce. Nemám totiž potřebné strojní vybavení a tak je stavba pro mě dost náročná a zabere moc času. Protože se ale množí dotazy na nějaké výrobní plány a stavba je dá se říct u konce, tak se už brzy pustím do nějakých výkresů.
Motor je SPEED 600 ECO, Regulátor Grupner SX-3R, Baterie Sanyo-7,2V-1700mAh
ahoj Honzo, rám neni problém vyrobit, i popis výroby náprav chápu, ale jen mi prosím napiš, jak jsi dokázal takového odklonu náprav a jak drží u rámu. Toto z obrázku moc nechápu, jinak je to super.. Díky