né to né kardany držej v pohodě on ten kolík tam pořád povypadával a vždycky sem ho tam ťuknul zpátky a dneska vypadnul úplně :D dám tam náhradní a tenhle opravím
[quote="Robert Seltz"]Trošku jsem vylepšil řízení těd mám větší úhel rejdu než s umělohmotným ramenem
Ahoj,mám dotaz na p.Seltze , koukám na fotky detailně a je to šikovně vyřešené ale trochu mě zarazil úhel rejdu řídících náprav a to obvzlášť u čtyř nápravového modelu s takto širokýma kolama.Nepraskají křížky u kol při plném zatočení když jsou kola v záběru ??
Robert Seltz píše:Trošku jsem vylepšil řízení těd mám větší úhel rejdu než s umělohmotným ramenem
Ahoj,mám dotaz na p.Seltze , koukám na fotky detailně a je to šikovně vyřešené ale trochu mě zarazil úhel rejdu řídících náprav a to obvzlášť u čtyř nápravového modelu s takto širokýma kolama.Nepraskají křížky u kol při plném zatočení když jsou kola v záběru ??
Nák sem nepochopil ty křížky co to má bejt...ale zatím mi nic neprasklo :)
p. Dojčar moji otázku upřesnil,omlouvám se za výraz co jsem napsal nahoře a neupřesnil ohledně nápravy. Při pohledu na ty fotky mě to napadlo tak mi to nedalo se otázat. :wink:
Naposledy upravil(a) Střelec dne 14 bře 2007 16:11, celkem upraveno 1 x.
Adam6600 píše:To Seltz: chtěl bych se zeptat jaký průměr mají ty Cu trubičky, 6 nebo 4 mm? A ještě jak sou pájený...planemen nebu pájkou?
Dík Adam
Průměr 4mm ale možná by sem volil větší...No nejdřív sem to spájel jakš takš pájkou aby to drželo tvar a pak pořádně prohřál plamenem.Jo a nejsou to trubičky je to tvrdej drát.Člověk by nevěřil kolik ho na tu kabinu padlo.
Nevím jaké máte zkušenosti s diferákama z Tamiya trucků, ale já dost bídný. Do budoucna bych čekal ještě fatal error u pastorků a následně u obvodového kuželového kola diferenciálu.
Pastorky samotný vydrží na krut odhadem kolem 3-4 Nm. Víc ani ťuk