Dobra Aleši, nechtel jsem to tady propirat, ale kdyz uz jsi to tady na me takhle vytahl, budiz, musim se tedy hajit.Aleš Papoušek píše:Nedá mi to a musím se zapojit do diskuze o cenách. O ceně se bude diskutovat pořád a bude záležet, zda diskutující bude výrobce nebo kupující. Není to tak dávno, kdy právě Slick7 vykřikoval, že nabízené výrobky je schopen vyrobit za poloviční ceny a nyní nabízí sám výrobky za podle něho rozumné ceny.
Aleš
Z nejvetsi pravdepodobnosti mluvis o Snailerovi, musim tedy trochu poopravit tvuj vyrok, ze jsem tvrdil, ze jsem schopen vyroby za polovicni cenu. Pouze jsem tvrdil, ze jeho cena je vysoka, protoze je konstrukcne slozity a ze by se to dalo zjednodusit, coz, by ve finalnim vysledku vedlo ke snizeni jeho ceny. To zni logicky, ze? :?
Pokud vim, byla nase diskuze take na tema, ze jsem ja,prilis drahy, pote, co jsem udelal cely ram a narazniky na Snailera, vcetne materialu za 2 000,- a tam u vas v Praze, by jste to poridily levneji a nechapete, za co jsem si to pocital.
Pokud bych to delal dnes, jeste jednou, bylo by to drazsi, protoze postupem casu zjistuji, jak se zbytecne podhodnocuji. O sve kvalite me presvedcuje i to, ze mam na rok dopredu o praci na zakazkach postarano a nevim co driv. Nikdy jsem nikoho nenutil, aby si u me nechaval neco delat, pokud si nekdo mysli, ze jsem ja drahy a setkavam se spise s opacnym nazorem, muze se podivat jinde. Toto je kazdeho svobodna volba