Lanový bagr D 031a - T 138
Re: Lanový bagr DC 031 - T 138
Tady ne , na S1 se ti normálně šestičlánek vleze ne ?? Taky mně asi čeká přechod na jiný packy , nebo LiPo , jelikož na Ifce to prostě není kam narvat, Kabina je sice jako prase , ale všechna váha by ležela na předku 
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Na S1 ano. Tam mám paky nad motorem, ale zasahují od kapoty až do interiéru a to jsem tady chtěl změnit. Navíc chci mít do budoucna všechno v kabině kvůli nástavbám, kde je celá zadní část odkrytá.
Jo, jo, ten věčný boj s místem. Jako bych to neznal... 
Rozestavěno: TATRA 813 8x8 KOLOS 1:14 => viewtopic.php?f=9&t=1200
V plánu: Transporta P50 1:14
V plánu: Stavostroj KNB 250 1:14
http://www.modelklubrk.cz
V plánu: Transporta P50 1:14
V plánu: Stavostroj KNB 250 1:14
http://www.modelklubrk.cz
V případě nouze je možné si nechat udělat pack na míru z jednotlivých článků z různě dlouhýma propojkama. V trialu to používáme pro rozložení váhy a snížení těžiště. Také se po přechodu na LiFe sníží rychlost modelu. Napětí je trochy nižší. Ale bagr určitě na čas jezdit nebude. Takže to nevadí.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Přesně tak. Neřeším rychlost, ale nedostatek místa v modelu i když o bagru se to říct nedá. V nástavbě je dost místa i na velkou baterku.
Nějak se zrovna teď zadařilo, tak to vypadá velmi nadějně ;) .Jozef Dojčar píše:Nečekal jsem, že by zvukový modul mohl být pro bagr tak rychle hotový. V tom případě budou ještě probíhat nějaké změny.
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Tak si mám do Kopřivnice přivézt repráček? :cool
No, v Kopřivnici to určitě nenamontujeme, ale aspoň bych mohl jeden procesor nahrát zvukem T928 a mohli bychom ho zkoušet v T130. A repráček bys vzít mohl, zvlášť jestli ho máš v ozvučné bedýnce - měl by mít 8 Ohmů a 0.5W.Jozef Dojčar píše:Tak si mám do Kopřivnice přivézt repráček? :cool
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Dneska proběhla transformace nové kabiny na starou. Fotil jsem průběh vytváření patiny, pokud by chtěl někdo zkusit něco nového. Není to pořád úplně to pravé, ale je to další krok k imitaci stáří.
Nejprve základ v podobě šedého plniče. Na to pak tmavě hnědá, pro znázornění rezavých flíčků. První vrstva se nechá zaschnout, do druhé, mokré se nasype bordel. Použil jsem opět instantní kávu. Tahle byla ale bohužel čerstvá ( u Agra jsem měl starou zvětralou nasáklou vlhkostí) a tak jsou finální flíčky moc malé. Stejné, jako když jsem použil cukr.

Protože jsem chtěl napodobit špatně přestříkanou kabinu, použil jsem na střechu a nárazník bílou barvu. Do druhé vrstvy jsem tentokrát nasypal majoránku, což se ukázalo lepší, než kafe.

Pak následovala konečně oranžová.

Po zaschnutí do nelepivé podoby následovalo oloupání kafe a majoránky, přebroušení celé plochy kabiny a dostříkání erbrašovou pistolí několika flíčků špíny a rzi.

Nejprve základ v podobě šedého plniče. Na to pak tmavě hnědá, pro znázornění rezavých flíčků. První vrstva se nechá zaschnout, do druhé, mokré se nasype bordel. Použil jsem opět instantní kávu. Tahle byla ale bohužel čerstvá ( u Agra jsem měl starou zvětralou nasáklou vlhkostí) a tak jsou finální flíčky moc malé. Stejné, jako když jsem použil cukr.

Protože jsem chtěl napodobit špatně přestříkanou kabinu, použil jsem na střechu a nárazník bílou barvu. Do druhé vrstvy jsem tentokrát nasypal majoránku, což se ukázalo lepší, než kafe.

Pak následovala konečně oranžová.

Po zaschnutí do nelepivé podoby následovalo oloupání kafe a majoránky, přebroušení celé plochy kabiny a dostříkání erbrašovou pistolí několika flíčků špíny a rzi.

Naposledy upravil(a) Jozef Dojčar dne 27 led 2019 12:54, celkem upraveno 1 x.
Tak to je paráááááda,hlavně teda použití toho koření.Pepo ty jsi prostě borec!!! :yes :rofl
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Žena má asi radost, když jdeš "vařit". :smirk
Ale pěkná práce.
j.p.m
Ale pěkná práce.
j.p.m
j.p.m
to je opravdu dokonalé :clap
-
Střelec
Jestli se mohu optat Josko,je po finální konečné práci ještě nějaká úprava lakování bezbarvým lakem???
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Žádné další lakování. Všechny vrstvy jsou tužené, takže drží a není potřeba je dál fixovat.
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Stando nepřeháněj. Je to jenom práce s barvou a k dokonalosti to má daleko.
No doufám že až budete ladit zvukový modul, tak bude slyšet i skřípaní rezatých částí. Krásná práce a těším se až ho za týden uvidím na vlastní oči!
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno
Samozřejmě, hlavně pískání přehřátého obložení spojek v bagrovací nástavbě ;)jirka píše:No doufám že až budete ladit zvukový modul, tak bude slyšet i skřípaní rezatých částí