Slickova nabídka dílů

Nabídky k prodeji pro RC trial modely, díly, služby.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).

V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.

Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Odpovědět
Slick7
Senior člen fóra

Slickova nabídka dílů

Příspěvek od Slick7 »

Dobrý den kolegové modeláři,

rád bych Vám touto cestou nabídl komponenty pro stavbu modelů snad jednoho z nejoblíbenějších nákladních aut a to české Tatry. Rád bych zde postupně nabídl co možná největší možnou nabídku jednotlivých dílů a to od kabin až po převodovky, rozvodovky, diferencialy, poloosy, nosníky atd. v co nejlepší kvalitě, za co možná nejlepší ceny, ze kterých by si mohl postavit svůj vysněný model každý modelář, který o tom snil, ale scházelo mu potřebné strojní vybavení, či technický talent :D Vzhledem k tomu, že se jedná pro mě o poměrně časově a finančně náročnou záležitost, budu zde svou nabídku aktualizovat postupně a taky podle Vašeho ohlasu a zájmu, proto prosím NEPŘISPÍVEJTE do tohoto tématu a Vaše případné dotazy či náměty pište na můj e-mail: RCautotuning zavinač seznam.cz nebo pře SZ, rád Vám na vše odpovím.
Případné štoury a popichovače bych chtěl ještě upozornit, že se touto činnosti nemíním živit a ani se na ni ve velkém obohacovat! Veškeré mnou nabizené komponenty prodávám za výrobní cenu a tuto ja ani nemůžu ovlivnit, protože výrobu zadávám další osobě. Toto téma s touto nabídkou jsem zde uveřejnil jen proto, aby si případný RC model Tatry mohlo postavit víc lidí a stala se timto i finančně dostupnější širší veřejnosti. Je ovšem samozřejmostí, že i tak by měl případný zajemce o stavbu mít základní modelářské znalosti v oblasti RC modelů a taky šikovné ruce :D
To je snad vše, co jsem zde chtěl pro začátek napsat a budu moc rád, pokuď projevíte zájem o tuto nabídku, proto neváhejte a pište, jestli má smysl něco takového zde nabízet, či nikoliv. Pokuď nebude Váš zajem dostatečný, nebudu ani já v budoucnu pokračovat v tomto směru a vrátime se zpět do starých zajetých kolejí, tj. urob si každý sám :wink:
Těším se na Vaše podněty,ohlasy a dotazy,

s pozdravem Slick7 alias- Martin P.
Naposledy upravil(a) Slick7 dne 11 dub 2011 13:06, celkem upraveno 1 x.
TXT Tarantule, CB-MB Actros, T813 6x6TP, T816Tomeček Dakar, CC-01, AP-50, AP-32
Slick7
Senior člen fóra

Re: Slickova nabídka dílů

Příspěvek od Slick7 »

Jako jedny z prvních dilů by jsem zde chtěl nabidnout nosníky a to typ A1 a B1, k tomu ještě nabízím maticový prsten P1, který se dá použít např k sestupné rozvodovce
Jejich použití je na vetšině typu a to jak 813, tak 815.
Nosníky jsou navrhnuty v měřítku 1:13.5, ale mám už návrh na měřítko 1:10. Není problém provést základní rozměrovou změnu dle vašeho požadavku, ale byl bych rád, kdyby jste si moc nevymýšleli, konstruoval jsem to na normované hlinikové profily, které se dají běžně koupit. Vyrobeny jsou na CNC frezce z černého ertacetalu, jedná se o velmi pevný a houževnatý plast.
Ceny: Měřítko 1:13.5 A1- 120,-
B1- 180,-
P1- 40,-
ceny pro M 1:10 zatím nebyly přesně stanoveny, ale navyšení by nemělo být víc jak 60,- na nosník, u prstene 20,-

A1 Obrázek

B1 Obrázek

P1 Obrázek

M 13.5 Obrázek M10 Obrázek

Obrázek Obrázek
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Další věc, kterou bych zde rád nabídl je kabina na T813. Bude se delat v několika verzích a to ve verzi Kolos a TP, tyto se dále budou dělit na verze krátké a dlouhé. Zatím jsou navrhovány všechny v měřítku 1:13.5, ale mám už zájemce na 1:10 :) Jak většína z Vás ví, už jsem několik kabin navrhl, nějáké i postavil, mohli jste je vidět na mé T813 6x6 TP nebo na Tatrách 815 Pepi D.
Většina z nich (vlastně všechny) byly vyřezány vodním paprskem, některé pak byly odlévány.
Tyto budou vyfrézované na CNC, takže oproti minulému tipu T813 tam bude více detailů, ale i tak si ji bude muset případný zájemce postavit sám, kabina bude dodávaná v tzv. rozsypu. Materiál je použit bílý ABS plast. Dnes už měl být prototip, bohužel nebylo v celém Brně možné sehnat matroš, takže se muselo čekat skoro tři týdny na naskladnění.

M 1:13.5 Obrázek M 1:10 Obrázek

Obrázek
Obrázek
Jozef Dojčar
Expert fóra

Příspěvek od Jozef Dojčar »

Postupně budeme přidávat další díly potřebné k postavení modelu Tatry v měřítku 1:13,5. Zatím je k nahlédnutí diferenciál, manžety na polonápravy a vzduchové vaky a ještě pastorek k diferenciálu.

Obrázek Obrázek Obrázek
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Jen ještě upřesňuji ceny: Manžety a měchy - kus 55,- ,Diferencial 440,-
Jozef Dojčar
Expert fóra

Přicházejí mi dotazy na to, jak funguje diferenciál Tatry. Rozhodl jsem se natočit radši video, než to složitě vysvětlovat. Snad to pomůže i když není moc kvalitní.

[youtube]8fEFvfQA-q8[/youtube]
Jozef Dojčar
Expert fóra

Můžeme nabídnout další doplněk na naše Tatry. Jsou to znaky leptané v mosazném plechu.
Obrázek
cena za kus 10 Kč

blatníky průměr 106 mm, šířka 51 mm, výška 50 mm
Obrázek
cena za kus 240 Kč.
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Rozšířil jsem svou nabídku tuning dílů na podvozek CC-01 Tamiya.
Více info a foto zde: http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Fo ... pic&t=4299
matodobrodenka
Nováček na fóru

Příspěvek od matodobrodenka »

ahoj vy delate jenom 1:13,5?
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Mám na podej opravdu pěkné truck pneu, silniční vzorek, rozměr 62x20mm.
Jedná se o pneu menšího průměru, je to určené na trucky co mají ty menší pneu, nebo se to pěkně hodí na přívěsy typu hengr. K pneu nabízím i luxusní duralové disky na dvoumontáž, vyrobeno na CNC, vytvořeno osazení na ložiska o rozměrech 19x6x6, možno se domluvit i na upravě či vytvoření rezervy z tohoto disku. Tyhle pneu, ani disky jsou nesehnatelné, jsem jediný kdo je nabízí :mrgreen:
Cena za jednu pneu 150,- cena za disk 160,- při větším odběru jsem ochotný slevit.

Obrázek
Obrázek
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Tak možná jste to už někdo zaregistrovali, nové rozvodovky, které jsem chtěl už delší dobu udělat, protože na trhu nejsou, jsou na světě!
Obal je dural, obrobený na CNC, vnitřek tvoří dvě masivní, ocelová ozubená kola o šíři 10mm, uložná v kuličkových ložiscích, která dávají převodový výstupní poměr 1:2,18. Výstupní hřidel s ploškama, průměr 5mm. K dodání jsou dvě verze, černý elox, nebo čistě dural.

Obrázek

Obrázek
dunga
Junior člen fóra

Příspěvek od dunga »

Zapomněl jsi na ten detail, který může pomoct s rozhodováním nejednomu zájemci, na kolik si kousek ceníš :wink:
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Tak tak, cena je 1 400,- Kč, při koupi více jak jednoho kusu je možná sleva, samozřejmostí je daňový doklad.
Jirkacbx
Nováček na fóru

Příspěvek od Jirkacbx »

Jsi převzal výrobu rozvodovek od notyro.cz?
Sparrowhawk VX rally
AX10 "Bětka" nově
2x FG na experimenty
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Něco takového jsem měl v úmyslu, ale Notyro je mělo složitější a to pro mě bylo finančně nereálné na vyrobitelnost, taky si myslím, že by se mi to nevyplatilo ani po stránce odbytu. Toto jsou rozvodovky dělané pro modely od RCMODELexu a já je ještě nabízím dále, zde na našem malém písečku.
Slick7
Senior člen fóra

Příspěvek od Slick7 »

Nabídka rozvodovek byla rozšířena o vylepšený model MSR-01 a mám novinku, ležatou rozvodovku MSR-02.
Obě možné dodat ve dvou barevných variantách, více info zde: http://www.mstechnology.cz/modelarske-rozvodovky
Cena pro členy fóra 1 300,-
V nejbližší době přibude novinka a to převodovka kombinovaná s rozvodovkou.
Odpovědět