Blade CP RTF PRO
Blade CP RTF PRO
Dostal jsme ho k vanocum a je to muj prvni RC model, uz jsem znicil dve vrtule
a stale se mi nedari vzletnout. Poridil sem si treninkovy kriz, ale pres vsechno usili se mi stale preklapi na bok. Jiz jsem vymenil i jedno servo, ktere bylo vadne, radne prostudoval navod (ackoli to nikdy moc nedelam). Nenasel by se nekdo v okoli Karlovych Varu, ktery by se na to podival a mel dostatek trpelivosti me ukazat, jak se stim leta?
Re: Blade CP RTF PRO
Mám podobnou zkušenost, nakonec jsem to vzdal a na učení si koupil 47G s protiběžnými vrtulemi. Blade CP je podle mě hodně citlivý na dobré nastavení. Obecně však mě vrtulníky "zklamali", možná spíš nechytili a obtížnost naučit se létat je dost vysoká.jardys píše:Dostal jsme ho k vanocum a je to muj prvni RC model, uz jsem znicil dve vrtulea stale se mi nedari vzletnout. Poridil sem si treninkovy kriz, ale pres vsechno usili se mi stale preklapi na bok. Jiz jsem vymenil i jedno servo, ktere bylo vadne, radne prostudoval navod (ackoli to nikdy moc nedelam). Nenasel by se nekdo v okoli Karlovych Varu, ktery by se na to podival a mel dostatek trpelivosti me ukazat, jak se stim leta?
Re: Blade CP RTF PRO
Zdravím,
Blade CP je můj druhý vrtulník ase před rokem jsem začal létat s Blade CX.
Přišel mi asi před pěti dny, stihl jsem sice rozbít vrtuli a přistávací nohy, ale dokážu s ním alespoň průměrně létat. Chvilku mi to trvalo ale opravdu to jde.
Musím nesouhlasit s citlivostí, reaguje krásně na vše a zároveň visí stabilně ve vzduchu. Je pravda že jsem hned po vyndání z krabice ladil mix, ale už je všechno jak má být.
Velkou nevýhodou jsou pouze analogové trimmy.
Blade CP je můj druhý vrtulník ase před rokem jsem začal létat s Blade CX.
Přišel mi asi před pěti dny, stihl jsem sice rozbít vrtuli a přistávací nohy, ale dokážu s ním alespoň průměrně létat. Chvilku mi to trvalo ale opravdu to jde.
Musím nesouhlasit s citlivostí, reaguje krásně na vše a zároveň visí stabilně ve vzduchu. Je pravda že jsem hned po vyndání z krabice ladil mix, ale už je všechno jak má být.
Velkou nevýhodou jsou pouze analogové trimmy.