Tak už jsem dodělal ten spínač na světla, je fakt dost malej a pěknej, ale má jednu podstatnou vadu nefachá :( Všechno jsem to asi třikrát kontroloval, ale nic špatně zapojenýho jsem nenašel! http://www.mujweb.cz/www/xsarawrc/index2.htm Nevíte náhodou co by stim mohlo být
Co sem tak cucel na tu fotku (a to tam neni moc videt) tak ti tam asi chyby kondik C5 (teda pokud neni z druhe strany). Noa co bych si tak tipl tak muzes mit otocenou didou D1 (odhad). A zkus to promerit jestli ti de na vystup toho integracu na nozkach logicky hodnoty podle schematu. No a kdyz ani to nepomuze tak me posli detilni foto obou stran tistaku a nak to rozchodime. No a poduk mas Skype nebo ICQ tak to pude rychleji.
Lidi prosím vás, na jednom modelu na fotkách(bohužel si nepamatuju adresu) jsem viděl maják dělaný ze zapalovače. Nevíte někdo, jak na to, nebo nemáte kontakt na toho člověka?
Mail: repkin(zavinac)seznam.cz
repkin píše:Lidi prosím vás, na jednom modelu na fotkách(bohužel si nepamatuju adresu) jsem viděl maják dělaný ze zapalovače. Nevíte někdo, jak na to, nebo nemáte kontakt na toho člověka?
Mail: repkin(zavinac)seznam.cz
custe potreboval bych nekde sehnat nejake majaky na svuj autak neni to na dalkove ovladani ale obycejne auto majak treba rotujuci je dobry? nebo s Diodou ? diki za odpoved lukasek
Tu desku budeš potřebovat, protože to je vlastní řídicí elektronika, která dělá to že se ti postupně rozsvěcují jednotlivé žárovky a imituje to rotující parabolu majáku.
No je na té samé strance - tady: Díly & příslušenství -> Elektronika -> Osvětl. elektr. a tady je to šestej odhora (přesný název MAJÁK STROBOSKOPICKÝ - 2ks) objednací číslo: 33328.