Jen se neraduj :mrgreen: Počkej až dojde na všechny ty červíčky , drátečky a táhýlka :wink: Práce s pinzetou a mikrošroubovákem je jiný kafe než palice , perlíky , montérpáky a klíče 3advacítky :rofl
Co si vybrat....z tych malych titernosti odidu prve nervi, to je iste . Ale po vymene kol na velkej tatre zase chrbat. A to ani nehovorim o inych velkych castiach. :muscle
čoveče to je devátý :D
Jinak jsem tomu dal navíc rámečky kolem světel a blinkrů a trochu prořezal díru pro blinkry tak aby se aspoň trochu ukázala ta mezera mezi nárazníkem a blinkrem. Plus Pepínův leptaný znak tatry který se mě ovšem nepovedl tak jak bych si představoval....
V pohodě, v Praze ti k tomu povím poznatky ale další kus není třeba, tento je nalepený na gumě takže není problém ho sundat, umyt a znovu přelakovat :mrk
A k velké Tatře patří malá a k ní ještě i vlek :wink: :wink: Po dlouhé době jsem se dostal do fáze prozatimního dokončení projektu vlek. Michal Boček udělá první testovací stavbu, dořeší nápravy, pak doladíme nedostatky a pokud by měl někdo zájem, bude možnost pořídit si skoro stavebnici vleku. Není ještě jasné sklápění, jestli mechanické, nebo hydrauliku. Zatím vzhledem k abstinenci vhodných pneumatik budou použity úzké kola pro dvoumontáž viz foto: