Tatra 815 6x6 AGRO
Re: Tatra 815 6x6 AGRO
Tak nějak co dodat.Opravdu velmi pěkný kousek.Pepo blahopřeji k tomuto výtvoru.
:clap :yes
Stan
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Díky Stando, počkej s chválou až na finále :wink: i když už se to vlastně ani moc nezmění.
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Naposledy upravil(a) Jozef Dojčar dne 26 srp 2012 19:33, celkem upraveno 1 x.
Ale v krásných koncích Pepo, jen mi tam stále chybí nějaký ten šofér, hlavně když to jede, tak je to jako skutečný vůz, ale bez šoféra??? Jinak je to perfektní

-
Střelec
Tak to je suprová práce.Blahopřeji k pěknému modelu.Fakt perfektní. :yes :yes :yes
Ten jetel byl asi hodně mokrej, když Tatra tak sedí ;). To bude něco pro králíčky ... "zas tam ležej dva" :D
Celkově to nemá chybu, Pepo. Celé to vypadá velice realisticky a přirozeně :yes
Celkově to nemá chybu, Pepo. Celé to vypadá velice realisticky a přirozeně :yes
Komu čest tomu čest,přecedo.
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Šoféři mi bohužel zatím nejdou, na úřadu práce mám trvale poptávku na řidiče nákladního auta, ale všichni dobří jsou v zápřahu a nějaké jelito k tomu nepustím
Tráva v měřítku 1:14 u nás zatím neroste, tak jsem narval co bylo. Vzhledem k tomu, že celou noc u nás pšelo, držela pěkně pohromadě.
Díky všem za pochvaly.
Tráva v měřítku 1:14 u nás zatím neroste, tak jsem narval co bylo. Vzhledem k tomu, že celou noc u nás pšelo, držela pěkně pohromadě.
Díky všem za pochvaly.
-
Michal Boček
- Junior člen fóra
Je jako živá, Pepo :yes , trávu by to chtělo nasekat víc na jemno ...
Teď ještě ten vlek ... :wink:
Teď ještě ten vlek ... :wink:
bocektransport.cz
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Na tu trávu si příště vezmu mixér.
Vlek už je dokreslený, jenom to hodit na plochu a vytvořit k tomu doprovodné kresby.
Vlek už je dokreslený, jenom to hodit na plochu a vytvořit k tomu doprovodné kresby.
-
lukaslakomy
- Junior člen fóra
Co dodat... nádhera :clap
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
připojuji se k ostatním, je to nádhera!
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
Taky přidám pochvalu. Je to správně umazaný a to dodává modelu onu realističnos. :yes Moc se mi líbí jak sis vyhrál s motorkem a převodem sklápění, je to hezky schovaný a tvar převodovky navozuje dojem, že to tak je i u skutečnýho auta. Gratuluju k dalšímu důkazu Tvý šikovnosti.
Ahojte vespolek
Jsem tu sice zaregistrovaný delší dobu ale nějak nepřispívám, nebylo čím. někteří mě znají osobně, někteří třeba jen přes net z TF, každopádně teď už snad je co přihodit :cool
Probíhají testovací jízdy v místním JZD :chuckle

Jsem překvapený z toho kolik to vydrží v náklonu a co to všechno vyjede :muscle
Tady ještě jedno video při sklápění trávy, tak aby vylezla ven se musí trochu víc ušlapat nebo pojezdit tak aby si sama sedla
http://www.youtube.com/watch?v=9JwpDyrc ... re=mh_lolz
Jsem tu sice zaregistrovaný delší dobu ale nějak nepřispívám, nebylo čím. někteří mě znají osobně, někteří třeba jen přes net z TF, každopádně teď už snad je co přihodit :cool
Probíhají testovací jízdy v místním JZD :chuckle

Jsem překvapený z toho kolik to vydrží v náklonu a co to všechno vyjede :muscle
Tady ještě jedno video při sklápění trávy, tak aby vylezla ven se musí trochu víc ušlapat nebo pojezdit tak aby si sama sedla
http://www.youtube.com/watch?v=9JwpDyrc ... re=mh_lolz
Kúpíš cedník-teče, zanýtuješ ho a necedí...
Jednotní zemědělští družstevníci dostali novou hračku ;) . Taky z fabriky dostali úkol to zrušit, jak mi před čase vyprávěl borec na vsi? Že prý jezdili z pole na silnici zásadně přes stoky a stejně tomu podvozku nedokázali nic udělat.
Tak ať dobře slouží, z vlastní zkušenosti doporučuji testovat opatrně a pečlivě sledovat, co auto v různých situacích dělá. A nepřetěžuj, nemá to smysl.
A mimochodem - nedovol foťáku, ať ti vypaluje bílou. Stáhni mu EV o 0.3 až 1.0 dolů, budeš mít trochu tmavší, ale krásně prokreslené fotky ;) . Digiťáky často přepalují obraz...
Tak ať dobře slouží, z vlastní zkušenosti doporučuji testovat opatrně a pečlivě sledovat, co auto v různých situacích dělá. A nepřetěžuj, nemá to smysl.
A mimochodem - nedovol foťáku, ať ti vypaluje bílou. Stáhni mu EV o 0.3 až 1.0 dolů, budeš mít trochu tmavší, ale krásně prokreslené fotky ;) . Digiťáky často přepalují obraz...
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
Hezké obrázky Michale. Kde se taková hračka dá sehnat? :wink:
No ten co ju vytvořil....klobouk dolů před ním, to ti povím :clap :nod
Kúpíš cedník-teče, zanýtuješ ho a necedí...
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra