Na tom prvním videu ty předstartovní kejkle to je hrůza,ale když se to rozjede tak je to celá Tatra.Je slyšet kompresor,turbo atd.Dal bych tomu stroji tak známku za 2.
já ti nevím, ale tyhle motory z T148 atp snad nikdy nebyly turbovaný, a já tam teda turbo neslyším, sice tam vidět je, ale slyšet není, upřímně neslyším ani kompresor, jediný co je slyšet je ventilátor....ale já už mám taky uši zničený rockem a metalem :rock
"to je spojení toho nejlepšího z Čech a Německa => podvozek IFA W50 4x4, motor Tatra 138/148 s "podomácky" přidaným turbem :), kola jsou zadní z traktoru (pro lepší představu velikosti:) )"
Píší , že má velké problémy s uzávěrkou a připnutím předního pohonu . Je to pod videi . Je jich na youtube víc .
vzadu ji dal,podívej se na kola,jenže nezapnul přední náhon,buď nechtěl nebo on mu dost často tak nějak nefunguje-prostě blbne.Nevím jestli na něm má uzávěrku(ale asi jo) ale dost by mu pomohl.
killer8353 odpověď na 00pato121 (Zobrazit komentář) před 2 týdny Kolik to váží nevím, ale tak těžké to zase nebude (suchá hmotnost motoru Tatra bývá okolo 600 kg; hmotnost kompletního vozu IFA něco málo přes 5 tun - tak kolik asi váží samotnej podvozek?). Motor je z Tatry, podvozek je z IFY a ta má všechny myslitelné uzávěrky, o kterých hovoříte :) A ještě redukci k tomu. Nic lepšího v terénním podvozku už asi nejde vymyslet. A jestli někde ve videu nehrabou všechny 4 kola, tak je to proto, že uzávěrka nešla zapnout nebo jí řidič z nudy nezapnul
johnysekac99 odpověď na killer8353 (Zobrazit komentář) před 2 měsíci na tom traktoru s mercedeš znakem , toš se mu to jebe dost koukám , a co předek má to vubec nahon v několika záběrech nebilo ani jednou vidět že by předek šel ,
Sheriffbmw před 7 měsíci předek samozřejmě má... že přední kola nehrabaly je: 1) občas mu blblo zapínání, 2) nudil se a tak jezdil jen se zadkem
johnysekac99 odpověď na Sheriffbmw před 7 měsíci