I když to tak možná vypadalo ještě jsem modelařiny nenechal jen jí odsunul na chvilku do ústraní před školou atd... mno ale sem tam pomáhám v Brně jako dejme tomu stálá dobrovolná/brigádní výpomoc v Mini Navy Clubu Midway ( http://www.midofilm.cz/midway/midway.html ) Možná jste už o nás slyšeli .... děláme Bitvu Midway a Tankové bitvy. A protože klub neustále expanduje a jsou nové a nové modely tak už prostě není kdo by je řídil ...
Mini Navy Club Midway
Mini Navy Club Midway
Zdarec chlapi,
I když to tak možná vypadalo ještě jsem modelařiny nenechal jen jí odsunul na chvilku do ústraní před školou atd... mno ale sem tam pomáhám v Brně jako dejme tomu stálá dobrovolná/brigádní výpomoc v Mini Navy Clubu Midway ( http://www.midofilm.cz/midway/midway.html ) Možná jste už o nás slyšeli .... děláme Bitvu Midway a Tankové bitvy. A protože klub neustále expanduje a jsou nové a nové modely tak už prostě není kdo by je řídil ...
proto zahajuji nábor nových modelářů / členů. Kdo by měl zájem řídit tank / loď popř. pomáhat v dílnách a sem tam si i přivydělat ozvěte se mi mail ( R.Novozamsky@seznam.cz ) dodám bližší info ;) ano s trialem to moc společného nemá a pokud jsem netrefil téma omlouvám se a prosím o přeřazení do správného šuflete
taky doufám že nebudu pochopen jako zdroj spamu jen mě napadlo že by to třebas i někoho mohlo zaujmout :) každopádně doufám že mi za tu dobu nějak moc neujel vlak a že bude v létě nějakej ten čas a s osmikolou se zase ukážeme na závodech :)
Re: Mini Navy Club Midway
ááááá.... Vodák by členy a lidi na řízení měl, ale to by se k nim musel chovat úplně jinak!! Né jim naslibovat prachy a hory doly a potom nic z toho nedodržet, také se k nim chovat úplně jinak a né jim za každým slovem říkat jak sou blbí a nadávat jim. Další věc, měl by uznat, že né pokaždý on má pravdu. Zkrátka to co on dělá je řízený konec podniku... Jinak kdy a kde máte náký první zkoužky?? Celkem bych se došel podívat jak vám to jde.
David
A ještě jsem si tak vzpoměl.... co ten nábor v CVČ Lužánky?? Ten nevyšel?? nebo Vodák pochopil, že deseti letý děcka nejsou to správný??
David
Mno Davide každej to chápeme jinak ;) tys to bral jako brigádu a tak seš naštvanej. Já to beru jako modelařinu ... odreagování ... takže se nabírají další členi kteří to budou brat stejně ... modelařina + sem tam nějakej ten přivýdělek ... to že ti za koníček ještě někdo zaplatí mi příjde opravdu hodně fajn ;) Jinak Lužánky nedopadly zase tak zle jen je potřeba tu jejich energii usměrnit správným směrem :) To co ste si s P. Vodákem udělali je mi vcelku jedno a myslím si že není potřeba to řešit tady na forku :) ;)
Ano taky sem to ze začátku bral jako koníček s občasným přivýdělkem. Ale potom sme se jednou s admirálem bavili a on mi řekl, že se mám vy**at na brigády co sem měl, že mě bude klidně platit. Potom mi nasliboval náký prachy, že budou, tak jsem s tím počítal a nadomlouval si určitý věci. A on si příjde že prachy nemá a že mi ani nic nesliboval. Navíc on za bitvy má placený tak nevím proč bych mu tam měl chodit zadarmo!! A další věc myslím si že by se to tu mělo řešit ať všichni ví jak to tam funguje ;) A neodpověděl si mi na otázku... kdy a kde máte ňákou první zkoušku?? Rád bych se došel podívat, jak vám to jde.
David
ok řešit to můžeš ale s někým jiným já se hádat nebudu jak říkám je mi jedno co jste si udělali. Já jsem třeba nikdy žádný extra problém neměl (Neříkám že nikdy nic nebylo ale vždycky se to dalo nějak normálně řešit). ... mno tenhle rok bude všechno jinak a tím pádem i jiné schéma a druh zkoušek takže zatím nevím kdy, kde, jak a co ... dyštak sz / fb apod. ;)