Prosím smazat.
Pravidla fóra
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Pro bazar platí následující pravidla: jde o soukromou inzerci nebo nabídky malovýrobního charakteru týkající se výhradně modelů aut. Autor inzerátu je povinen uvézt dostatečné kontaktní informace, nezavádějící obsah inzerátu a po skončení jeho platnosti požádat o jeho smazání. Pro ostatní přispěvatele platí, že komentáře se mohou výhradně týkat inzerátu (např. upřesnění předmětu koupě či prodeje).
V jednom tématu může být pouze jeden inzerát, předmět tématu by měl vystihovat obsah inzerátu - prosté "prodám" nic neřekne.
Inzeráty nebo příspěvky neodpovídající pravidlům budou smazán bez dalších upozornění.
Prosím smazat.
:nod
Naposledy upravil(a) Baterfly dne 26 led 2012 21:39, celkem upraveno 2 x.
https://www.zonerama.com/Baterfly
Re: Prodám stavebnice plastikových letadel
Teda pěkný kousky. Ještě si vzpomínám na dobu 70-desátých let, kdy se za některé stavebnice platilo pomalu zlatem. Jo a na výstavy nesměly modely s hákovými kříži.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
-
lukaslakomy
- Junior člen fóra
Také jsem takhle začínal s modelařinou ... letadla později jsem přešel na techniku, pak dioráma a skončil jsem u rc. Jsem zvědavý co bude po RC... doufám že už nic :D
-
Střelec
Po RC řízení modelu bude řízení myšlenkou. :mrgreen: Mě se líbí stavebnice s tím hodně motorovým modelem a pak ten co je hydroplán.