Něco zajimavého ale ne z terénu
Re: Něco zajimavého ale ne z terénu
Nevím, jestli jsem to dobře pochopil ale pokud chceš fotku jeřábu na pragovce, tak se podívej na firmy co staví sruby. Ty většinou používají pragovky.
-
Střelec
" Fox Dave " to není možné takhle narvat jeřáb do vleku aniž by to něco na tom jeřábovém ramenu nezničil.??? To valím oči jak jestli je ta Tatra v pořádku.
Nezničí, návěsy jsou většinou z hliníku.
[youtube]XHyoURMw1yQ&feature[/youtube]
Pokud všechno ostatní selže, přečtu si manuál ...
:hand Bez komentáře :broken
[youtube]aCgHKOpG6fU[/youtube]
[youtube]aCgHKOpG6fU[/youtube]
Pokud všechno ostatní selže, přečtu si manuál ...
-
Střelec
Je to zajímavé,ale na nové auto mít nikdy nebudu a u starého to nevadí když s ním někde klepnu.
Člověku to akorát pomůže v tom, že když dojede nějaká vesnická rodinka v fabii a 10 řízne do auta, že jim to nemůžu oplatit.... :mrgreen:
střelče, vedle tebe bych chtěl parkovat....jinak je to šikovná vymoženost :) mohl by si jí pořídit můj soused, přece jen zelené škrábance na bílých dveřích bijí do očí
Petr Janeček
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
Rozestavěno (1:10): Tatra 813 8x8
Dokončeno (1:10) Vybavení dílny
One machine can do the work of fifty men. No machine can do the work of on extraordinary man. - Elbert Hubbard
-
Střelec
:mrgreen: :mrgreen: Ja to auto mám už dobité od těch blbců co se serou do kdejaké skuliny na parkovišti jak u práce tak u marketu a pak ani neotevřeš dveře jak to ten další nasere blízko k tobě aby on mohl z auta vylézt.
Ale na to je jednoduchá vychytávka. Musíš zastavit šikmo přes dvě místa. Pak se ke dveřím dostaneš pohodlně.Střelec píše::mrgreen: :mrgreen: Ja to auto mám už dobité od těch blbců co se serou do kdejaké skuliny na parkovišti jak u práce tak u marketu a pak ani neotevřeš dveře jak to ten další nasere blízko k tobě aby on mohl z auta vylézt.
A "londýna s SUV" se mi podepsala na pavej přední blatník.
JW
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
S2 MARO59-LOOPS Model - Kraz
P MARO59 - Unimog
S3 MARO59-LOOPS Model - ZIL 157
S4 MARO59-LOOPS Model - Fiat 690
S2 MARO59 - Bremach -
Pokud nemáš "xHx xxxx" ale máš "RKx xxxx" tak bych takhle v Hradci neparkoval. Víš jak už teď mají Votroci Rychnovské řidiče v lásce :D :wink:
Od tý doby co mám ve výšce dveří osobáku navařený na autě ocelový trubky o průměru 10cm jako ochranu prahů mi nikdo blízko auto vedle nestaví :-)
/Flare
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Klub RC Truck Trial Praha (http://www.rctrucktrial.cz)
Kolikrát takhle koukám jak se v centru podélně parkuje do mezery přesně na auto plus 5cm vpředu a 5cm vzadu. A nejsou to blondýny ani brunety. Drc sem, drc tam až se to tam hezky nacpe a jen si tak říkám, že bych to chtěl mít doma a řezal to klackem od rána do večera. :D :D :D
https://www.zonerama.com/Baterfly
-
Střelec
Flare,co to máš za auto,že máš na autě ocelový trubky o průměru 10cm???
Co jsem četl na 4x4 tak dost pěknýho patrola :clap