Nejprve fotka stáčečky lan, není to kdo ví co, ale pro mě je důležitý, že to funguje
a teď troška Tatry... Řešil jsem problém jak udělat imitace hlav šroubů na předním nárazníku. Mělo by jít o šroub M24, otvor klíče 36 nebo eventuelně 34. Epoxidové šestihrany co si odlévám, jsou v rozměrech běžných imbusových klíčů, takže 3,5ka není. Ani pan Litomyský nemá v sortimentu 3,5ku. Problém jsem odložil a později jsem přemýšlel nad tím jak rozumně nárazník na auto přidělat a po krátké úvaze jsem se rozhodl pro řešení jako je na originále, tedy nárazník šesti šrouby, které jsem chtěl imitovat, přišroubovaný z čela do šasi. Hlavní problém vystal tím, že mám dostupné šroubky M2 a M3, jedny mají hlavu obrovskou, druhý zase miniaturní a ani jedny stejně nemají šestihrannou hlavu. Nakonec jsem se rozhodl pro vlastní výrobu šroubků. Spíchl jsem si přípravek na frézování šestihranů z kulatiny a jak to všechno dopadlo můžete vidět na následujících fotografiích. Šroubky jsou M2,5 a OK 36 délka šroubku 10mm. Matice je M2 předělaná na M2,5.
V nárazníku ještě chybějí dvě díry na zbylé šrouby.