http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=x6LMDJ7SNT0
pravděpodobně se jedná 1:10, myslíte že existuje také nějaký podobný park u nás v Čr ?
"vozový park"
Re: "vozový park"
Nějak nerozumím otázce
Faszination modellbau Karlsruhe je prodejní a reklamní výstava modelů tak jako u nás Modely Brno či ModelHobby a jiné.

Faszination modellbau Karlsruhe je prodejní a reklamní výstava modelů tak jako u nás Modely Brno či ModelHobby a jiné.
-
lukaslakomy
- Junior člen fóra
no předpokládám že na videu je ten park na nějakém výstavišti. A zajímá mě, jestli i u nás na "výstavách" se objevuje i takovýto park v měřítku 1:10.
Otom žeby byla někde v ČR stálá expozice tohoto rázu po celý rok nevím. Co já vím tak tohle se staví vždy znova podle podmínek daných na konkrétní akci. Ovšem mám takový pocit že měřítko 1:10 moc nepřevláda - alespoň tedy u kamionu. Někteří mají sice svoje "kulisy" které vosí sebou - mosty , myčky, budovy, ze kterých si udělají např překladiště. Dle mého převládají modely v měřítku 1:13,5. Zatím to neřeším, ale až budu mít nějaký ten model hotov a bude jeho stav odpovídat tomu abych ho mohl někde prezentovat pak jsem připraven s pomoci, dráhy pro destinky dle daných možností. Určitě by to vypadalo líp, když tam budou modely ve stejném měřítku odděleně.
Tak jsem pochopil tvou otázku a tohle je můj názor!
Tak jsem pochopil tvou otázku a tohle je můj názor!
TATRA 816 LIWA 8X8 VALNÍK - 1:10 - rozpracováno