paci sa mi ako vyzera, no neviem ako su na tom mechanicke casti a elektronika.. motor, serva, napajanie, riadenie atd... ide mi hlavne o Vase osobne skusenosti a postrehy z praxe, ako su na tom mechanicke diely, ci vydrzia v terene, alebo niektore praskaju a teda by bolo lepsie kupit tie dane nahradne diely hned, aby som potom v pripade poruchy dlho necakal kym mi pridu domov... proste ako sa auticku dari ked ho vytiahnem niekam do lesa a trocha ho tam potrapim spadnutymi konarmi, kamenmi atd, naco si treba davat pozor a tak.. som v tomto odvetvii uplny zaciatocnik, mam sice nieco z tohto fora, a z rcauto.sk precitane, no taketo "profi" RC auticko som este neriadil, mal som len take z dracika, a tomu sa podvozok zlomil uz pri pade zo stolicky (ani nie pol metra, samozrejme to bola nehoda) a v terene tiez vela nevydrzal, ziadna regulacia, poznal len "binarne" povely, teda plna rychlost dopredu, plna rychlost dozadu, plne vytocenie vlavo a plne vytocenie vpravo.. bateria vydrzala ledva 15 - 20 minut a plastove kolesa, slaby elektromotor a pevne ulozene obe napravy (ziadne odpruzenie) mu vyslovene nedovolovali ziaden narocnejsi teren, aj trochu rozbitejsia asfaltka mu robila problemy... O RC auta sa zaujimam dlhsie, ale teraz by som sa chcel vaznejsie zacat tomu venovat, hlavne expedicie, trial, crawl.. ziadne 50+km/h jazdy a metrove skoky.. pekne pomaly krokom zdolavat naoko neprekonatelny teren.. rozmyslam najprv kupit nejake lancejsie RTR na zaciatok, na ktorom sa naucim zaklady jazdenia a starania sa o model, potom postavit auto zo stavebnice (asi axial scx10 trail honcho), skusit nejaky pretek (ak nieco v okoli bude) a az potom, ked nadobudnem nejake skusenosti sa pustit do stavby vlastneho "prototypu"... no na zaciatok je hlavne problem s peniazmi, nemozem si dovolit hned do auticka vrazit 300 - 500€, aj keeby som chcel.. no zase nechcem ani kupit nejaky smejd co sa mi hned pokazi a bude len stat na policke vedla toho auto z dracika... preto som aj vybral tohto krasavca, lebo myslim (a dufam) ze aj napriek nizkej cene to je solidne auticko pre zaciatocnika.. videl som s nim nejake vida na youtube, cital som co pise vyrobca.. no ten mi nenapise ako sa naozaj sprava auticko v praxi a ake ma muchy, a to dufam, ze mi napisete Vy... dik moc, za vsetky rady a postrehy ktore dostanem :) Havran