rcrogi píše:Stále ma to hádže ako Anonyma a nedá sa mi upravit anio môj príspevok. v časti o kanáloch mi vypadlo:kanal 2: ovládanie plynu, rýchlosti
rcrogi
díkes za rady...všechno sem prověřil...vypadá to, že je vše v pořádku..
jen pro sichr..nemáte někdo náhodou fotečku odrušenýho motoru s kondíkama? jestli sem třeba tady neudělal nějakou chybu..
a pak..zkracovali jste někdo anténu? mne přijde dlouhá, tak sem ji protáh kolem celého modelu..jestli třeba tady nebude chyba...
rcrogi píše:Stále ma to hádže ako Anonyma a nedá sa mi upravit anio môj príspevok. v časti o kanáloch mi vypadlo:kanal 2: ovládanie plynu, rýchlosti
rcrogi
díkes za rady...všechno sem prověřil...vypadá to, že je vše v pořádku..
jen pro sichr..nemáte někdo náhodou fotečku odrušenýho motoru s kondíkama? jestli sem třeba tady neudělal nějakou chybu..
a pak..zkracovali jste někdo anténu? mne přijde dlouhá, tak sem ji protáh kolem celého modelu..jestli třeba tady nebude chyba...
Jasně, anténa se zkracovat nesmí!
Většinou se omotává kolem ocelového drátu zakončeného kuličkou. Pěkně je to vidět tady:
a zde jsou vidět odrušené motory:
Naposledy upravil(a) Hanys dne 20 zář 2006 00:09, celkem upraveno 1 x.
díkes za rady...ta fotka s tou anténou se nezobrazuje..ale ukatuje to, co máte použité na té vaší tatře ?
ty odrušené motory..jo..ale koukám, že je tak na odrušení použito asi něco jinýho...já tam dal kondíky 100n - 3x