Díky kluci za chválu. K tomu reproduktoru, nestavěl jsem akusticky dokonalou diskotéku. Jde jenom o to, aby tam něco vrčelo. Pod kabinou jsou narvané baterky, v kabině je interiér. Jediný prostor je nástavba a ta je ještě celá průhledná. Prostě absolutně nepraktický model. Reproduktor je namontovaný ve stropní části proto, že ho při normálním koukání na model není vidět. Strop nástavby je děrovaný, takže zvuky můžou ven. Udělat kolem repráku ještě bednu by zmenšilo celkový prostor v nástavbě a bylo by to víc vidět.
V té zadní části je u skutečného auta opravdu náhradní poloosa. Posledních pár let se totiž dovozové poloosy moc neosvědčily a praskaly jak na běžícím pásu jak Tomečkovi, tak i Lopraisovi. Já jsem vysoustružil jenom takový náznak toho tvaru, zamotal do hadru a přilepil k rámu. Doufám, že ji Aleš při závodě neztratí dřív, než ji bude potřebovat. :wink:
TATRA 815-2 ZO R45 12.400 4x4.1
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
-
Jiri Novotny
- Nováček na fóru
Re: TATRA 815-2 ZO R45 12.400 4x4.1
Pepo,
možná nápad, co takhle ten reprák strčit do těch nahradnich kol ??? Ten prostor si o to přímo říká. Vím, že to budeš muset odlejt ale stálo by to za to. Musím přece ten semestr akustiky nějak zužitkovat ne ??
A tenhle brouček bez tlumiče výfuku zrovna moc nevrčí ale přímo řve.
Ahoj Jirka
možná nápad, co takhle ten reprák strčit do těch nahradnich kol ??? Ten prostor si o to přímo říká. Vím, že to budeš muset odlejt ale stálo by to za to. Musím přece ten semestr akustiky nějak zužitkovat ne ??
A tenhle brouček bez tlumiče výfuku zrovna moc nevrčí ale přímo řve.
Ahoj Jirka
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
V pneumatikách je konstrukce, která je drží na daném místě. Aby bylo možné rychle upravovat hlasitost, musím horní gumu vyndat, abych strčil ruku do nástavby a otočil potenciometrem.
-
Jozef Dojčar
- Expert fóra
-
Střelec
Teda Josko,fakt pěkné video a krásný model.Žasnu a smekám klobouk.